Πενήντα λεπτά απόλαυσης σε ένα χώρο απόλυτης χαλάρωσης και ευεξίας. Απολαύστε Tea Stress Away Therapies & Δώρο λίγο από τον παράδεισο του Nilaya Mystic Spa!

Το NILAYA Mystic Spa, καινοτομώντας στο χώρο των spa παρουσιάζει το NILAYA BOUTIQUE! Ένα νέο concept υπηρεσιών, το οποίο συνδυάζει εξατομικευμένες θεραπείες που εκπληρώνουν την ισορροπία πνεύματος και σώματος, με προϊόντα τα οποία σας δίνουν τη δυνατότητα να πάρετε λίγο από τον παράδεισο του NILAYA Mystic Spa, στο σπίτι! Έτσι, ο Ιανουάριος είναι αφιερωμένος στην απόλυτη χαλάρωση, η οποία επιτυγχάνεται με το ολοκαίνουριο massage Tea Stress Away Massage και τρεις μοναδικές ποικιλίες τσαγιού, που μπορείτε να απολαύσετε κατά τη διάρκεια της θεραπείας σας και στη συνέχεια στο σπίτι!

Εξαφανίστε άμεσα το άγχος & την ένταση της καθημερινότητας, επιλέγοντας έναν από τους τρεις διαφορετικούς τύπους Tea Stress Away Massage – με αιθέρια έλαια – σε συνδυασμό με την ευεργετική ποικιλία τσαγιού που αντιστοιχεί στον κάθε τύπο. Καθώς η απόλαυση του μασάζ αυξάνεται - με τα αιθέρια έλαια να δημιουργούν ταυτόχρονα μία αρωματισμένη ατμόσφαιρα - το δέρμα τρέφεται, απαλύνει και γίνεται μεταξένιο. Αισθανθείτε μια έκρηξη αισθήσεων να αγκαλιάζει το σώμα, σαν μια απολαυστική φωλιά χαλάρωσης και ζωντάνιας με:

♥ Violet Calm! Ένα χαλαρωτικό μασάζ με αιθέρια έλαια βιολέτας και μια «ηρεμιστική» κούπα τσαγιού με καραμέλα, βιολέτα, τριαντάφυλλο και άνθη πορτοκαλιάς.

♥ Cinnamon Anti – Stress! Ένα μυοχαλαρωτικό μασάζ με αιθέρια έλαια κανέλας και μια εξισσοροπιστική κούπα τσαγιού με μήλο, κανέλα, αμύγδαλο και βανίλια.

♥ Lavender Relief! Ένα ανακουφιστικό μασάζ με αιθέρια έλαια λεβάντας και μια χαλαρωτική κούπα τσαγιού με βαλεριάνα, λεβάντα, χαμομήλι, μέντα, μελισσόχορτο, μολόχα, μήλο, ροδάκινο και εσπεριδοειδή.

Τέλος, το NILAYA Mystic Spa σας κάνει δώρο την ποικιλία τσαγιού που αντιστοιχεί στον έναν από τους τρεις τύπους Tea Stress Away Massage που επιλέξατε, αφήνοντας σας να βυθιστείτε στην παραδεισένια αίσθηση απόλαυσης του NILAYA... από το σπίτι!

NILAYA MYSTIC SPA, Χαριλάου Τρικούπη 149, 145 64 Κηφισιά, 210 8001130. Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 09:00 – 21:00,  Σάββατο 10:00 – 18:00

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr