Ένα ανάκτορο στα μέτρα σας...

Ρομαντισμός και υπηρεσίες αναζωογόνησης με θέα τα δάση της Τσεχίας, σε ένα κάστρο που συγκεντρώνει κάθε χρόνο σημαντικά βραβεία για τις υπηρεσίες του. Με το πακέτο "Elixir of Love", το Ανάκτορο Mcely, μέλος των Small Luxury Hotels of the World, υπόσχεται απόλυτη χαλάρωση σώματος και πνεύματος, για εσάς και τον/ την σύντροφό σας. Τζακούζι κάτω από τον έναστρο ουρανό, θεραπευτική σάουνα και τελετουργικό μασάζ, ολοκληρώνουν την απόλαυση.

 

Ένα ανάκτορο στα μέτρα σας...

Το πολυτελές κάστρο, άλλοτε εξοχική κατοικία των αριστοκρατών Thurn-Taxis, βρίσκεται στην καρδιά του μαγευτικού δάσους του Αγ. Γεωργίου, ψηλά σε έναν λόφο με εξαιρετική θέα, σε απόσταση μόλις 55 χλμ. από την Πράγα με κατεύθυνση προς την πόλη Mlada Boleslav. Βραβεύτηκε ως το «Κορυφαίο Πράσινο Ξενοδοχείο Παγκοσμίως» και ειδικά για το χειμώνα έχει ενδιαφέρουσες προσφορές που εξασφαλίζουν πολυτέλεια σε χαμηλές τιμές.

Το πακέτο διαμονής κοστίζει 7,780 CZK (ή €320) για παραμονή Κυριακή- Πέμπτη και 8,480 CZK (318,8 ευρώ) για διαμονή Παρασκευή - Σάββατο. Περιλαμβάνει: 

 ♥ Ποτό καλωσορίσματος με ειδικά, ευεργετικά βότανα από το δάσος του Αγίου Γεωργίου

♥ Δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό σε δωμάτιο της επιλογής σας

♥ Φρούτα και γλυκά καλωσορίσματος στο δωμάτιο

♥ Τελετουργικό "Mcely Elixir of Love" για ζευγάρι, διάρκειας 120 λεπτών. Μοναδική θεραπεία για ζευγάρια, που ξεκινά με ένα Chateau Mcely Damiana Chocolate Liqueur, με αφροδισιακές ιδιότητες και συνεχίζει με ευεργετικό rose-salt peeling, που καθαρίζει το σώμα, αναζωογονεί τη διάθεση και χαλαρώνει το νευρικό σύστημα. Ακολουθεί ένα αρμονικό μασάζ σε όλο το σώμα με τα σπάνια αιθέρια έλαια από τριαντάφυλο, τζοτζομπά και ηράνθεμο, σπάνια μείγματα ελαίων όπως το ρόδο της Δαμασκού και σμύρνα. Οι πύλες για μια αισθησιακή εμπειρία είναι πλέον ορθάνοιχτες.

♥ Θεραπευτική σάουνα (1 ώρα)

♥ Ρομαντικό Jacuzzi (1 ώρα)

♥ Δώρο η σειρά καλλυντικών Mcely Bouquet

♥ Μεταλλικό νερό στα δωμάτια

♥ Ευρυζωνικό Ίντερνετ (Wi-Fi)

Μετάβαση: Η πτήση για Πράγα κοστίζει από €170 για τα μέσα Ιανουαρίου (ενδεικτική τιμή για εισιτήριο με επιστροφή, με ενδιάμεσο σταθμό) και από το αεροδρόμιο η μετάβαση στο Κάστρο γίνεται οδικώς, σε απόσταση 55 χλμ.

Info: Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.ChateauMcely.com

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr