wwf-shopping3

Δώρα με νόημα, που συμβάλλουν σε ένα καλύτερο μέλλον, μας προτείνει η WWF Hellas, μέσα από τη συλλογή της. Μια ενδιαφέρουσα συλλογή για όλη την οικογένεια, για εκδρομές, σύντομες αποδράσεις, για το σχολείο και για δώρο φυσικά! Επιλέξτε από μια μεγάλη συλλογή από σακίδια, τσάντες, μολύβια, τετράδια, ομπρέλες αλλά και ρούχα, φούτερ και αξεσουάρ!

Με στόχο την καθιέρωση μιας ισχυρής επώνυμης μάρκας με ξεχωριστή ταυτότητα και μεγάλη αναγνωρισιμότητα, τα προϊόντα της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF Ελλάς, φιλικά προς το περιβάλλον, διαχρονικά και συγχρόνως μοντέρνα, αποτελούν μία εναλλακτική πρόταση αγορών για μικρούς και μεγάλους.

Η συλλογή προϊόντων WWF περιλαμβάνει μεταξύ άλλων παιδικά εκπαιδευτικά βιβλία και εκδόσεις, τσάντες και ομπρέλες, άλμπουμ και κορνίζες, t-shirts και καπέλα, ξύλινα παιχνίδια, χαρτοσχολικά, ευχετήριες κάρτες. Μέσα από μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και μηνυμάτων τα προϊόντα WWF θα γίνουν η αγαπημένη επιλογή όσων επιμένουν στην ποιότητα, τα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και τον πρωτότυπο σχεδιασμό.

wwf-shopping2Με την επιλογή προϊόντων WWF, στηρίζετε έμπρακτα την οργάνωση, καθώς μέρος των χρημάτων από κάθε αγορά διατίθεται στο WWF Ελλάς για την ενίσχυση του έργου του. Διαλέξτε που σας αρέσουν πιο πολύ και χαρίστε τα στα αγαπημένα σας πρόσωπα... η αξία είναι διπλή: δίνετε χαρά στους δικούς σας ανθρώπους και παράλληλα βοηθάτε το WWF Ελλάς να συνεχίσει το έργο και τις δράσεις του για ένα ζωντανό πλανήτη!

Τα προϊόντα WWF μπορείτε να τα βρείτε στα κεντρικά γραφεία της οργάνωσης: Λεμπέση 21, περιοχή Μακρυγιάννη- Αθήνα... και ειδικά για τον μήνα Δεκέμβριο μπορείτε να μας βρείτε και στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, Λεωφ. Κηφισίας 37Α, στον 1o όροφο, στο Panda Shop!

Με ένα κλικ στο παρακάτω link δείτε το νέο Κατάλογο Προϊόντων WWF που περιλαμβάνει τα χαρτοσχολικά αλλά και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της συλλογής:

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr