100 2176Η τελετή της βάπτισης είναι σίγουρα το πιο σημαντικό γεγονός της ζωής μας, μετά τη γέννηση του παιδιού, το πιο χαρούμενο και χρωματιστό ταξίδι με πρωταγωνιστή πάντα ένα μικρό "αγγελούδι"! Τα σετ βάπτισης Elli's Creations μας ταξιδεύουν σε ένα πολύχρωμο κόσμο με τις ομορφότερες, χειροποίητε παιδικές μπομπονιέρες, για μια βάπτιση που θα φέρει την υπογραφή του δικού σας στιλ.

Χρώμα παντού...

Η βάπτιση προστάζει χρώματα παντού-ρίγες, πουά, καρό, εμπριμέ-είναι το πιο σύνηθες στοιχείο που επικρατεί, από την μπομπονιέρα, το κουτί και την λαμπάδα μέχρι την διακόσμηση της εκκλησίας και της δεξίωσης! Ζωάκια, ψαράκια, πειρατές και πριγκίπισσες είναι τα must για κάθε βάπτιση που δίνουν ένα πιο εύθυμο τόνο. Και βέβαια δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι παιδικές μπομπονιέρες για τους μικρούς μας φίλους που πάντα συνοδεύονται από πολύχρωμα ζαχαρωτά σε χωνάκια, κουβαδάκια κ.α.
100 2210

Ρομαντικά & γήινα...

Για όσους δεν είναι λάτρεις του πολύ παιδικού concept σε μια βάπτιση, αλλά προτιμούν κάτι πιο απλό και λιτό, υπάρχει στις επιλογές μας το πιο ρομαντικό και γήινο στοιχείο. Εδώ έχουμε να κάνουμε με γήινα χρώματα συνδυασμένα με παλ αποχρώσεις για να δημιουργείται το κατάλληλο contrast.

Μικρές διακοσμητικές νότες...

Κουτιά βάπτισης και λαμπάδες στολισμένα με φυσικά υλικά όπως λινάτσα, γάζα, διακοσμητικά από φίλντισι, ξύλινα, υφασμάτινα και μεταλλικά αντικείμενα, αποξηραμένα λουλούδια, χάντρες και πολλές κορδέλες που έρχονται να δώσουν μια άλλη νότα.

Τιμές -a-la-carte!
Οι τιμές ποικίλουν και γι αυτό πάντα απαιτείται μια συνάντηση που θα καθοδηγήσει τους γονείς και νονούς στην δύσκολη επιλογή τους μιας και αυτή τη μέρα πρέπει να είναι όλα άψογα!

Elli's Creations, Σουλίου 40, Αγία Παρασκευή,τηλ. 6947308886


Δείτε περισσότερες δημιουργίες πατώντας εδώ

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr