Elli's Creations: Γάμος - Βάπτιση - Χειροποίητες ΔημιουργίεςΣε μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις της ζωής σας, όλα πρέπει να είναι τέλεια. Η διακόσμηση, οι μπομπονιέρες, τα χρώματα, το στιλ που αντιπροσωπεύει εσάς και το χαρακτήρα σας... Η κυρία Έλλη Δρόσου, δημιουργός των Elli's Creations, μιλά για τις τάσεις της μόδας στο κομμάτι της γαμήλιας μπομπονιέρας αλλά και τις επιλογές που έχουμε για γαμήλιες μπομπονιέρες που θα ξεχωρίζουν.


TravelPassion: Πόσο εύκολο ή πόσο δύσκολο είναι το θέμα της γαμήλιας μπομπονιέρας;

Έλλη: Ο γάμος είναι- αν όχι το πιο σημαντικό - σίγουρα το πιο πολυσυζητημένο γεγονός στη ζωή ενός ζευγαριού. Ένα από τα πολλά πράγματα και ίσως το πιο δύσκολο που έχει να επιλέξει είναι και οι μπομπονιέρες αφού οι επιλογές είναι άπειρες: Μαντήλια, πουγκιά, κουτιά (τα αγαπημένα μου!), κρεμαστές μπομπονιέρες...

Elli's Creations: Γάμος - Βάπτιση - Χειροποίητες ΔημιουργίεςΌσον αφορά τα μαντήλια, είναι διαθέσιμα σε πολλά υφάσματα από απλές γάζες μέχρι πολυτελείς οργαντίνες, δαντέλες, ταφτάδες κ.α. Μια μπομπονιέρα σε μαντήλι είναι πάντα κλασική και διαχρονική, chic και safe, και σίγουρα θα ταίριαζε στα πιο απλά ή κλασσικά ζευγάρια και γιατί όχι και σε ένα πιο glamorous γάμο! Με την κατάλληλη πινελιά ή αξεσουάρ μπορούμε να αποφύγουμε το συντηρητικό και συνηθισμένο.Τα πουγκιά βρίσκουμε σε πολλά μεγέθη και υφάσματα, σκέτα ή με μια λεπτομέρεια που θα κάνει την διαφορά.... απλά για όλους!Λιγότερο διαδεδομένες είναι οι κρεμαστές μπομπονιέρες, αλλά με την επιλογή σωστών υλικών, καλό γούστο και φαντασία μπορεί να βγει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και ίσως είναι από τις λίγες επιλογές που έχουν μια χρηστικότητα όπως ένα πολύ ωραίο διακοσμητικό ή ένα γούρι που θα στολίσει όμορφα μια γωνιά στο σπίτι ή το γραφείο!Από τα αγαπημένα μου υλικά είναι τα κουτιά, υφασμάτινα, χάρτινα, plexiglass, σε πολλά σχέδια και σχήματα, σε απίστευτα χρώματα και υφές. Για όλα τα γούστα ακόμα και τους πιο απαιτητικούς!

TravelPassion: Τι επιλογές χρωμάτων επιτάσσει η μόδα;

Elli's Creations: Γάμος - Βάπτιση - Χειροποίητες ΔημιουργίεςΈλλη: Συνήθως οι επιλογές χρωμάτων είναι γήινες, παστέλ, λευκό ή ivory και για τους πιο τολμηρούς πιο έντονα χρώματα, ακόμα και floral, ριγέ, καρό κ.α. Τα χρώματα - μετά το σχέδιο - είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια στην επιλογή μιας μπομπονιέρας. Είναι αυτό που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα και γι' αυτό πρέπει να το διαλέξουμε με πολύ μεγάλη προσοχή για να πετύχουμε ένα αρμονικό αποτέλεσμα σε σχέση και με το υπόλοιπο σύνολο του γάμου.
Και βέβαια οι τελευταίες πινελιές θα είναι από τις κορδέλες (σατέν, γκρο, δαντέλα, βελούδο κ.ά.), που θα στολίσουμε μια μπομπονιέρα ή κάποιο άλλο στοιχείο που θα δώσει ένα άλλο ύφος, όπως χάντρες, φίλντισι, ξύλινα ή μεταλλικά αντικείμενα!!!

TravelPassion: Τελευταίο και πιο σημαντικό για όλους μας είναι οι τιμές...

Έλλη: Σκοπός μου είναι να προσαρμόσω τις τιμές σε χαμηλά επίπεδα, αναδεικνύοντας, παράλληλα, την ποιότητα, το καλό γούστο και την δημιουργικότητα που χαρακτηρίζουν ένα χειροποίητο προϊόν. Στο "E lli's Creations" μπορείτε να τα βρείτε όλα αυτά και να ικανοποιήσουμε όλα τα γούστα με τον πιο όμορφο και οικονομικό τρόπο!!!

Elli's Creations, Σουλίου 40, Αγία Παρασκευή,τηλ. 6947308886


Δείτε περισσότερες δημιουργίες πατώντας εδώ

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr