Η Sony έχει εξοπλίσει τη Lounge με τελευταίας τεχνολογίας τηλεοράσεις BRAVIA Full High Definition 3D και ταχύτατους, υπερσύγχρονους φορητούς υπολογιστές VAIO. Πλέον, οι πελάτες απολαμβάνουν νέα επίπεδα ψυχαγωγίας, ενώ χαλαρώνουν στο Business Lounge της Lufthansa στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.Η Lufthansa και η Sony μοιράζονται το πάθος για καινοτομία, τελειότητα και κορυφαίες τεχνολογίες, αποτελώντας το τέλειο ζευγάρι! Έτσι, οι εκλεκτοί πελάτες της Lufthansa που έχουν την ευκαιρία να επισκέπτονται το διακεκριμένο Business Lounge στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», έχουν ακόμη ένα λόγο να είναι ικανοποιημένοι, καθώς η Sony εξοπλίζει με άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό το πολυτελές lounge.

Τελευταίας τεχνολογίας τηλεοράσεις BRAVIA Full High Definition 3D και ταχύτατοι, υπερσύγχρονοι φορητοί υπολογιστές VAIO, εξασφαλίζουν νέα επίπεδα ψυχαγωγίας αλλά και ξεκούραστη εργασιακή εμπειρία. Έτσι, η αναμονή πριν την αναχώρηση της πτήσης δεν ήταν ποτέ άλλοτε πιο ευχάριστη και δημιουργική.

Μέσα στον υπερπολύτελή χώρο επιφάνειας 275 τ.μ., η Lounge προσφέρει χώρους για χαλάρωση αλλά και εργασία σε ένα ήρεμο περιβάλλον, ενώ παράλληλα μπορεί κάποιος να απολαύσει ελαφρύ γεύμα ή ποτό. Είτε πρόκειται για πρωινό, γεύμα, δείπνο είτε απλά για ένα snack, οι πελάτες μπαίνουν στον πειρασμό να δοκιμάσουν ολόφρεσκα κρύα ή ζεστά ορεκτικά και ποικιλία χυμών, καθώς και επιλεγμένα ελληνικά κρασιά, αλκοολούχα ποτά, malt ουίσκι ή ουίσκι από διάφορες περιοχές.

Το Business Lounge της Lufthansa καλωσορίζει τους επιβάτες που ταξιδεύουν στην Business Class με τις εταιρίες Lufthansa, Austrian Airlines και SWISS, ή οποιαδήποτε εταιρία μέλος της Star Alliance. Ευπρόσδεκτα είναι επίσης και τα μέλη του προγράμματος τακτικών επιβατών Miles & More, κάτοχοι των καρτών Frequent Traveller, Senator HON Circle, καθώς και οι κάτοχοι της κάρτας Star Gold.

Η Business Lounge λειτουργεί καθημερινά, από τις 04.30 το πρωί μέχρι τις 20.00 το βράδυ.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr