Levis® Curve IDΠριν λίγες ημέρες, η Levi's® πραγματοποίησε το επίσημο launching του Curve ID, στο Λονδίνο. Άπαντες παρόντες, οι καλεσμένοι της Levi's® από ολόκληρο τον κόσμο, είχαν μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το Levi's® Curve ID – New Custom Fits for Women... 

... δοκιμάζοντας το στα ειδικά διαμορφωμένα dressing rooms - να παρακολουθήσουν σε αποκλειστικότητα όλο το παρασκήνιο της φωτογράφισης για την καμπάνια "Believe", αλλά και να πάρουν συνεντεύξεις, τόσο από τις Ambassadors (Lykke Li, "Violet", Miss Nine) όσο και από πολύ γνωστά στελέχη του παγκόσμιου ηγέτη στον κόσμο του «jeanswear»!

Levis® Curve IDΟι εκπλήξεις; Πάρα πολλές! Έπειτα από μια συναρπαστική ημέρα με συνεντεύξεις, επιδείξεις & Curve ID fittings, σύσσωμοι οι «partygoers» καλεσμένοι της Levi's®, κατέκλεισαν τη σκηνή του studio Valbonne, περιμένοντας εναγωνίως τις live performances των τριών «αστεριών» του Curve ID – Miss Nine – Pixie from Violet – Lykke Li. Στο πιο hot σκηνικό του Λονδίνου, το κοινό μαγεύτηκε από τη live performance της Lykke Li, ξεσηκώθηκε με τα grunge κομμάτια της "Violet" και χόρεψε ασταμάτητα με τους electrohouse ήχους της Miss Nine! Το «παρών» στο event έδωσαν πολλές και σημαντικές - celebrity προσωπικότητες - όπως ο Bob Geldof, ο Liam Gallagher, η Sadie Frost, ο σχεδιαστής μόδας Henry Holland και το απόλυτο it girl Alexa Chung!

Το LEVIS® CURVE ID – NEW CUSTOM FITS FOR WOMEN, είναι το μόνο γυναικείο jean με την απόλυτη εφαρμογή στον κόσμο. Έπειτα από έρευνα και μελέτη 60.000 γυναικών ανά την υφήλιο, η Levi's® ανακάλυψε τους 3 βασικούς γυναικείους σωματότυπους, που αντιπροσωπεύουν το 80% των γυναικών στην παγκόσμια αγορά, για να σχεδιάσει την πιο σύγχρονη και θηλυκή συλλογή γυναικείων jeans – με την απόλυτη εφαρμογή - στον κόσμο!

Slight Curve: Σε στενή γραμμή, το Slight Curve δημιουργεί το πιο sexy, stylish και κομψό look για τις γυναίκες με «φτωχές» ή καθόλου καμπύλες, εφόσον αναδεικνύει τέλεια τη μέση και ενισχύει τις καμπύλες του σώματος στα πόδια και στα οπίσθια.

Demi Curve: «Οριοθετώντας» τις γυναικείες αναλογίες, κολακεύει τη μέση και «λειαίνει» τη γυναικεία σιλουέτα. Αποτελώντας το «must have» της σεζόν, απευθύνεται σε γυναίκες οι οποίες έχουν ομοιόμορφη αναλογία μεταξύ της μέσης και των γοφών.

Bold Curve: Ως «φόρος τιμής» στις πραγματικά τολμηρές, γυναικείες καμπύλες, αναδεικνύει όσο τίποτα τη γυναικεία σιλουέτα, αγκαλιάζοντας ομοιόμορφα τη μέση, εξασφαλίζοντας την απόλυτη εφαρμογή σε κάθε «στιλιστική» περίσταση!

Τώρα πια, κάθε γυναίκα μπορεί να αποκτήσει αυτό που πάντα ονειρευόταν... το jean με την απόλυτη εφαρμογή!

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr