SONY, DSLR α850Η νέα DSLR-α850 της Sony προσφέρει στους προχωρημένους «εραστές» της φωτογραφίας την ευκαιρία να κάνουν ένα βήμα μπροστά και να απολαύσουν τις δημιουργικές δυνατότητες ενός αισθητήρα πλήρους καρέ (full-frame) σε ασυναγώνιστη τιμή.

Κατασκευασμένη για να ανταποκριθεί σε μεταχείριση και απαιτήσεις φωτογραφήσεων επαγγελματικού στυλ, η α850 μοιράζεται το ίδιο αισθητήρα των 24.6 megapixel –και ουσιαστικά όλα τα χαρακτηριστικά– με την ναυαρχίδα της σειράς, την DSLR-α900, η οποία παρουσιάστηκε το περασμένο χρόνο. Όπως και η επίσης πλήρους καρέ αδελφή της, η α850 εκμεταλλεύεται στο έπακρον τις δημιουργικές δυνατότητες των φακών της σειράς 'α', η οποία περιλαμβάνει οπτικά στοιχεία πλήρους καρέ της εταιρείας Carl Zeiss, καθώς και πέντε μοντέλα φακών G Lens, υψηλών προδιαγραφών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

• Αισθητήρας πλήρους καρέ Exmor™ CMOS με 24.6 ενεργά megapixel και διπλό επεξεργαστή BIONZ για ευκρινείς εικόνες με χαμηλά επίπεδα θορύβου, και υψηλή ευαισθησία μέχρι και ISO 6400 (με επεκτεινόμενο εύρος ISO)

• Φωτεινό οπτικό γυάλινο πενταπρισματικό εικονοσκόπιο με κάλυψη πεδίου 98%

• Σύστημα SteadyShot INSIDE™ το οποίο προσφέρει αντικραδασμική προστασία έως και 4 βημάτων με οποιονδήποτε φακό

• Οθόνη 3'' Xtra Fine LCD φωτογραφικής ποιότητας (921k dot)

• Γρήγορη, ακριβέστατη αυτόματη εστίαση 9 σημείων με 10 επιπλέον βοηθητικά σημεία εστίασης.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr