trucker_jacket_marine

Η γνωστή σιλουέττα του Levi's® 501® jean και το κλασικό denim jacket επανασχεδιάστηκαν με παιχνιδιάρικη διάθεση, σε ένα από τα πιο γνωστά θέματα της Maison Gaultier παραγωγής, το maritime stripes. “Marinière” ρίγες κοσμούν το Levi's® 501® jean Marine, το Levi's® 501® jean Short Marine και το Trucker Jacket Marine, δίνοντας ένα καθαρά νεανικό και απόλυτα φρέσκο look. Ο ανατρεπτικός Jean Paul Gaultier, το “Enfant Terrible" της γαλλικής μόδας, συνδυάζει τον απόλυτα δημιουργικό πειραματισμό με την εξαίσια δεξιότητα του στη δημιουργία νέων τάσεων μόδας, δημιουργώντας για τη Levi's® υψηλής ραπτικής κομμάτια, για μια εμφάνιση που θα μπορούσε να αγκαλιάσει με κομψότητα ακόμη και τις γυναίκες. Η ανδρική συλλογή “Marinière” της Levi's® διατίθεται σε *επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα από τον Φεβρουάριο του 2010.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr