Το Levi’s® brand παρουσιάζει με ενθουσιασμό το Packable Outerwear για το Φθινόπωρο 2013. Αποτελεί το νέο πρότυπο στη σχεδίαση της εξωτερικής ένδυσης συνδυάζοντας άνεση, στιλ και χρηστικότητα. Η λειτουργική μόδα συναντά τη μοντέρνα αμερικάνικη κληρονομιά με αυτά τα επανασχεδιασμένα κομμάτια εξωτερικής ένδυσης. Πτυσσόμενα, ελαφριά, με σχέδια military και κολεγιακά jackets, το Parka και το Peacot έχουν σχεδιαστεί για να καινοτομήσουν όσον αφορά στα στοιχεία. Αυτά τα jackets πακετάρονται μέσω μιας εσωτερικής τσέπης για να προσφέρουν ευκολία και χώρο όταν ταξιδεύετε.  Για την ικανοποίηση των αναγκών των κατοίκων των αστικών κέντρων, έχουν γίνει ζωτικές παρεμβάσεις με τη χρήση αντιανεμικών και αδιάβροχων υλικών αλλά και υφασμάτων που «αναπνέουν», τα οποία βελτιώνουν δραστικά τον τρόπο που κινούμαστε στον κόσμο.Το Levi's® brand παρουσιάζει με ενθουσιασμό το Packable Outerwear για το Φθινόπωρο 2013. Αποτελεί το νέο πρότυπο στη σχεδίαση της εξωτερικής ένδυσης συνδυάζοντας άνεση, στιλ και χρηστικότητα. Η λειτουργική μόδα συναντά τη μοντέρνα αμερικάνικη κληρονομιά με αυτά τα επανασχεδιασμένα κομμάτια εξωτερικής ένδυσης...

Πτυσσόμενα, ελαφριά, με σχέδια military και κολεγιακά jackets, το Parka και το Peacot έχουν σχεδιαστεί για να καινοτομήσουν όσον αφορά στα στοιχεία. Αυτά τα jackets πακετάρονται μέσω μιας εσωτερικής τσέπης για να προσφέρουν ευκολία και χώρο όταν ταξιδεύετε. Για την ικανοποίηση των αναγκών των κατοίκων των αστικών κέντρων, έχουν γίνει ζωτικές παρεμβάσεις με τη χρήση αντιανεμικών και αδιάβροχων υλικών αλλά και υφασμάτων που «αναπνέουν», τα οποία βελτιώνουν δραστικά τον τρόπο που κινούμαστε στον κόσμο.

Levi's® Φθινόπωρο 2013 Packable Outerwear Λεπτομέρειες Προϊόντος:

• Thermore® – Η εσωτερική επένδυση που διαθέτει είναι κατασκευασμένη με χαμηλή πυκνότητα που αιχμαλωτίζει τεράστιες ποσότητες αέρα. Ο συγκεκριμένος τύπος Thermore® που χρησιμοποιείται στο Packable Outerwear του Levi's® brand για το Φθινόπωρο 2013, Thermore® TMK, διαθέτει δομή πολλών στρωμάτων που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τη θερμοκρασία του σώματός σας σε φυσιολογικά επίπεδα ζέστης. Η εσωτερική επένδυση Thermore® έχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μεγιστοποιεί την άνεση του χρήστη υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

• Pertex® – Ύφασμα που κατασκευάστηκε για την πόλη, το Pertex® είναι αναπτυγμένης τεχνολογίας και σίγουρα θα προκαλέσει έντονο ενθουσιασμό. Το Pertex® είναι σχεδιασμένο να αντέχει την εχθρότητα της τεχνητής γης ενώ αποτελεί παράλληλα εφόδιο επιβίωσης.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr