Έντονα χρώματα, floral λεπτομέρειες σε συνδυασμό με στάμπες εμπνευσμένες από την ινδική τεχνική shibori είναι μερικά μόνο από τα ποικίλα μοτίβα και τις τεχνικές που ζωντανεύουν στην Ανοιξιάτικη συλλογή. Οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες περιλαμβάνουν έξυπνες εφαρμογές για ευκολία και άνεση, με ραφές και γαζιά που αναδεικνύουν το σώμα, συνδυασμό υφασμάτων, ακατέργαστα τελειώματα αλλά και laser cuts, γιακάδες με κουμπάκια και μονοχρωμίεςΤώρα που η Άνοιξη μπήκε για τα καλά, δείτε την γκαρνταρόμπα σας να ανθίζει, με τα νέα trends του Levi’s® brand. Αυτή τη σεζόν, το θηλυκό πνεύμα κατηύθυνε τον σχεδιασμό κάθε trend: η φυσική του χάρη, το χιούμορ και η δύναμή του. Οι προτάσεις μας για την περίοδο Άνοιξη 2013 προσεγγίζουν με μια παιχνιδιάρικη διάθεση τις αναλογίες, με ένα mix & match από φαρδιές και skinny γραμμές δημιουργώντας τα must-have look για τις γυναίκες, αυτήν την εποχή. Έντονα χρώματα, floral λεπτομέρειες σε συνδυασμό με στάμπες εμπνευσμένες από την ινδική τεχνική shibori είναι μερικά μόνο από τα ποικίλα μοτίβα και τις τεχνικές που ζωντανεύουν στην Ανοιξιάτικη συλλογή. Οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες περιλαμβάνουν έξυπνες εφαρμογές για ευκολία και άνεση, με ραφές και γαζιά που αναδεικνύουν το σώμα, συνδυασμό υφασμάτων, ακατέργαστα τελειώματα αλλά και laser cuts, γιακάδες με κουμπάκια και μονοχρωμίες.


Αναζητάτε ιδέες για το πώς να τα συνδυάσετε;

* Δοκιμάστε να σετάρετε το νέο, μακρύ, Levi’s® denim Trucker με το “new inspirational” floral mini φόρεμα και δημιουργήστε ένα από τα must-have looks για αυτήν την εποχή, το οποίο συνδυάζει τη ρομαντική διάθεση με τον δυναμικό χαρακτήρα!

* «Σοβαρέψτε» το σύνολό σας επιλέγοντας μια μακριά καμπαρντίνα σε γήινα χρώματα διατηρώντας ωστόσο ένα άκρως θηλυκό look.

* Συνεχίστε με «λουλουδάτη» διάθεση επιλέγοντας να συνδυάσετε ένα φωτεινό floral τοπ με το αγαπημένο σας Levi’s® skinny jean και ζωντανέψτε την εμφάνισή σας με ένα υφασμάτινο jacket σε φλογερό κόκκινο χρώμα.

* Ένα χρωματιστό παντελόνι σε παστέλ αποχρώσεις δεν πρέπει σίγουρα να λείπει από την ανοιξιάτικη ντουλάπα! Συνεχίστε σε ίδιους «ήρεμους» τόνους επιλέγοντας ένα λευκό T Shirt με φωτεινές στάμπες ή αποκτήστε μια πιο ροκ διάθεση, συνδυάζοντάς το με ένα all time classic Levi’s® denim πουκάμισο.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr