Φθινοπωρινή Συλλογή 2012 Levi's® TaperΤο 1964, το Levi's® brand παρουσίασε ένα νέο look στην κατηγορία ανδρικό denim: το πρώτο Taper jean – ένα super slim 351. Μισό αιώνα αργότερα, το Levi's® brand επανεφηύρε τη μόδα του Taper jean προσθέτοντας το 520TM Taper στη σειρά Levi's® skinny denim.

Με χαμηλότερο καβάλο, το 520TM Taper διαθέτει μια φαρδιά, άνετη γραμμή, στενεύοντας αρκετά από το ύψος του γόνατου και κάτω. Έχοντας σχεδιαστεί για να φοριέται χαμηλά, αποτελεί ένα ακόμη μέλος στην ήδη μεγάλη γκάμα jeans του Levi's® brand.
Εστιάζοντας στην εφαρμογή, η συλλογή Levi's® Taper για το Φθινόπωρο 2012 λανσάρει δύο νέα looks: το 508TM Regular Taper και το 562TM Loose Taper ενώ το 520TM «ανανεώνεται» στο νέο 520TM Extreme Taper. Αυτό το φθινόπωρο, το νέο, «ραφιναρισμένο» look για τον άντρα της Levi's® σχεδιάστηκε με βάση τις εμπνευσμένες λεπτομέρειες και την επιθυμία για ρούχα τέλεια ραμμένα. Με αυτές τις τρεις taper εφαρμογές, το Levi's® brand αιχμαλωτίζει τους άνδρες που αναζητούν το φρέσκο, ανεμπόδιστο cool feeling που συνεπάγεται η καινοτομία του στυλ των taper jeans.

Η Φθινοπωρινή Συλλογή 2012 Levi's® Taper περιλαμβάνει:

Φθινοπωρινή Συλλογή 2012 Levi's® Taper520TM Extreme Taper→ Έχοντας σχεδιαστεί για να φοριέται αρκετά χαμηλά, το 520TM Extreme Taper είναι αρκετά άνετο στη μέση ενώ στενεύει αισθητά από το γόνατο και κάτω, δημιουργώντας ένα super skinny style. Το 520TM Extreme Taper διατίθεται σε denim και βαμβακερό ύφασμα.
508TM Regular Taper → Εφαρμόζοντας τέλεια στη μέση, αυτό το παντελόνι διαθέτει μια αρκετά στενή γραμμή η οποία λεπταίνει αρκετά από το γόνατο και κάτω. Χωρίς να είναι πολύ φαρδύ, παραμένει ιδιαίτερα άνετο και χαρακτηρίζεται από μία μοντέρνα στενή εφαρμογή η οποία διατίθεται σε denim και βαμβακερό ύφασμα.
562TM Loose Taper→ Αν αναζητάτε ένα αρκετά φαρδύ και άνετο παντελόνι, από το ύψος της μέσης έως τους αστραγάλους, το 562TM Loose Taper διατίθεται σε ποικιλία denim φινιρισμάτων, για να επιλέξετε το αγαπημένο σας.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr