Φινέτσα Ιταλίας, άρωμα Τοσκάνης... Τα καλύτερα δερμάτινα είναι εδώ!Σας προσκαλούμε να απολαύσετε ένα μοναδικό ταξίδι στην πιο διάσημη αγορά δερμάτινων ειδών, την Τοσκάνη της Ιταλίας, σε μια συλλογή από πανέμορφες γυναικείες και ανδρικές δερμάτινες τσάντες, δερμάτινα πορτοφόλια, βαλίτσες και αξεσουάρ, κατασκευασμένα με τα καλύτερα δέρματα, από Ιταλούς σχεδιαστές...

Το Ιταλικό δέρμα είναι πασίγνωστο παγκοσμίως για την ποιότητα του. Αυτό είναι γνωστό σε όλους τους οίκους μόδας αλλά και σε οποιονδήποτε σχετίζεται έστω και ελάχιστα με την μόδα. Η πιο διάσημη περιοχή της Ιταλίας για την παραγωγή δερμάτων είναι η Tοσκάνη, η οποία είναι και η γενέτειρα των περισσότερων κορυφαίων Ιταλικών Οίκων μόδας που υπάρχουν σήμερα (Gucci, Prada, Tuscany Leather κ. ά) και οι οποίοι κυριαρχούν και κατευθύνουν την παγκόσμια μόδα.

Φινέτσα Ιταλίας, άρωμα Τοσκάνης... Τα καλύτερα δερμάτινα είναι εδώ!Το δέρμα Τοσκάνης είναι από τις βασικότερες αιτίες που η Ιταλική μόδα ταυτίστηκε με την λέξη "Φινέτσα" και ένας από τους σημαντικότερος λόγους που η Ιταλική μόδα κυριάρχησε στον κόσμο. Το δέρμα Τοσκάνης χρησιμοποιείται σχεδόν αποκλειστικά από τους καλυτέρους οίκους μόδας, για να παρουσιάσουν τις δερμάτινες τσάντες τους, τα δερμάτινα πορτοφόλια, τα δερμάτινα είδη ταξιδίου τους, αλλά και δερμάτινα ρούχα και παπούτσια, ενώ χρησιμοποιείται επίσης για την κατασκευή των δερμάτινων εσωτερικών για τα αυτοκίνητα και τα πολυτελή σκάφη.

Όλα τα προϊόντα που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας πατώντας εδώ, είναι από άριστης ποιότητας δέρματα που προέρχονται αποκλειστικά από την Τοσκάνη, την πιο διάσημη αγορά μοντέρνων δερμάτινων ειδών στον κόσμο. Όλα τα δέρματα είναι επεξεργασμένα με βιολογική βαφή, ενώ κάθε τσάντα σχεδιάζεται από Ιταλούς σχεδιαστές και κατασκευάζεται εξ' ολοκλήρου στην Τοσκάνη. Η ασυναγώνιστη ποιότητα του δέρματος άλλωστε, επιτρέπει ένα χρόνο εγγύηση αν και η πραγματική διάρκεια ζωής των προϊόντων είναι πολύ μεγαλύτερη. Όλα τα προϊόντα ελέγχονται από το Tuscany Consortium of Leather και φέρουν περήφανα το σήμα.

Διαλέξτε από μια τεράστια συλλογή τσαντών και αξεσουάρ για τον άνδρα και τη γυναίκα και πραγματοποιήστε αγορές που πραγματικά αξίζουν τα λεφτά τους!

Για να κάνετε τις αγορές σας μέσα από τη μεγάλη ποικιλία δερμάτινων ειδών, πατήστε εδώ ή πάνω στη φωτογραφία.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr