levis-curve-skinny1Αυτή την Άνοιξη, η Levi's® - το αυθεντικό, απόλυτο denim brand - εξελίσσει τη δημοφιλή γυναικεία σειρά denim Levi's® Curve ID, εισάγοντας νέα fits, υφάσματα και αποχρώσεις. Νέα είσοδο στην ολοκαίνουρια συλλογή Levi's® Curve ID αποτελεί το απόλυτα chic jean, Ankle Skinny, το οποίο πλέον προσφέρεται σε μεγάλη παλέτα φρέσκων χρωμάτων, την πλέον κατάλληλη χρονικά στιγμή για την επερχόμενη άνοιξη. Το Levi's® Curve ID είναι το μοναδικό γυναικείο τζιν με απόλυτη εφαρμογή που στηρίζεται σε ένα επαναστατικό σύστημα μέτρησης με βάση τον γυναικείο σωματότυπο και όχι το μέγεθος.

Η Levi’s® παρουσιάζει την Ανοιξιάτικη Γυναικεία Συλλογή 2012Σύμφωνα με παγκόσμια μελέτη που υλοποιήθηκε από τη Levi Strauss & Co, το τζιν είναι το τρίτο πιο αγχωτικό είδος ρουχισμού που αγοράζουν οι γυναίκες, μετά τα μαγιό και τα εσώρουχα. "Το Levi's® Curve ID είναι το ιδανικό παντελόνι για εμάς, γιατί πιστεύουμε πως τα jean πρέπει να σχεδιάζονται για να ταιριάζουν αυτά στις γυναίκες και όχι να ταιριάζουν οι γυναίκες σε αυτά," δηλώνει η Mary Alderete, global vice president of women's marketing της Levi's®. "Εάν δεν άρεσαν οι καμπύλες στη Μητέρα Φύση, θα είχε κάνει τον κόσμο επίπεδο. Το σύστημα Levi's® Curve ID αγκαλιάζει τις πραγματικές καμπύλες του γυναικείου σώματος, ανεξαρτήτως μεγέθους."

Η Ανοιξιάτικη καμπάνια 2012 του Levi's® Curve ID φωτογραφήθηκε από τη Viviane Sassen, μία Ολλανδή φωτογράφο, της οποίας τα έργα φιλοξενήθηκαν πρόσφατα στην έκθεση "New Photography 2011" του MoMA. Το στυλ της Viviane συνδυάζει μύθους και πραγματικότητες προκειμένου να αποτυπώσει συναισθηματικές αλήθειες. Η Levi's® αξιοποίησε το μοναδικό ταλέντο της Viviane και την έμφαση που δίνει στο χρώμα, για να αποδώσει τη ζωντάνια της νέας συλλογής Levi's® Curve ID Ankle Skinny.

Νέο Στυλ, Φινιρίσματα και Χρώματα

Η νέα γυναικεία συλλογή Άνοιξη 2012 περιλαμβάνει μία μεγάλη ποικιλία από καινοτόμα και μοντέρνα φινιρίσματα όπως bright indigo (το ζωντανό λουλακί), tomato red (το τοματένιο κόκκινο) και sunset coral (το κοραλλί του ηλιοβασιλέματος), για αυθεντικά εντυπωσιακές εμφανίσεις. Τις συγκεκριμένες αποχρώσεις τις συναντάμε στο Modern Style Levi's® Curve ID, στο Classic Style Levi's® Curve ID αλλά και σε μία ποικιλία από μήκη, με μεγάλο πρωταγωνιστή το must-have look της σεζόν, Ankle Skinny.

Η Levi’s® παρουσιάζει την Ανοιξιάτικη Γυναικεία Συλλογή 2012Levi's Curve ID Fit System

Σε αντίθεση με άλλα denim brands,ο σχεδιασμός του Levi's® Curve ID βασίστηκε σε μια απίστευτα διορατική και πρωτοποριακή έρευνα, με επίκεντρο το γυναικείο σώμα και τις αναλογίες του και όχι το μέγεθος. Οι έμπειροι designers της Levi's® μελέτησαν πάνω από 60.000 σωματότυπους για να καταφέρουν να αναπτύξουν ένα μοναδικό fit system το οποίο βασίζεται στη μετρήσιμη διαφορά μεταξύ της γυναικείας μέσης και γοφών – όσο μεγαλύτερη είναι η διαφορά τόσο περισσότερες καμπύλες έχει το σώμα.


Slight Curve -«Υμνεί» τις λεπτές σιλουέτες

Αν μέχρι τώρα τα jeans που δοκιμάζατε, εφάρμοζαν τέλεια στους γλουτούς και στους μηρούς αλλά ήταν υπερβολικά στενά στη μέση, το Slight Curve είναι το ιδανικό jean για εσάς.

Demi Curve - «Οριοθετώντας» τις τέλειες αναλογίες

Αν μέχρι τώρα τα jeans που δοκιμάζατε, εφάρμοζαν τέλεια στη μέση αλλά δεν κολάκευαν καθόλου το υπόλοιπο σώμα, το Demi Curve σχεδιάστηκε για εσάς.

Bold Curve - «Φόρος τιμής» στις πραγματικά τολμηρές, γυναικείες καμπύλες

Αναδεικνύει όσο τίποτα τη γυναικεία σιλουέτα, αγκαλιάζοντας ομοιόμορφα τη μέση. Το Bold Curve σας εξασφαλίζει την απόλυτη εφαρμογή για κάθε «στιλιστική» περίσταση.

Το Levi's® Curve ID είναι διαθέσιμο στα σημεία πώλησης Levi's® όπου οι fit experts, θα βοηθήσουν κάθε γυναίκα να ανακαλύψει ποιος από τους τρεις τύπους του Levi's® Curve ID είναι ιδανικός για τις αναλογίες, τον σωματότυπο και τις ενδυματολογικές προτιμήσεις της. Ακόμη, οι γυναίκες μπορούν να αναγνωρίσουν το δικό τους Levi's® Curve ID και να μάθουν τα πάντα πίσω από τη φιλοσοφία του «Shape not Size" μέσα από ένα διαδραστικό, ψηφιακό fitting room στο http://eu.levi.com/en_GR/women/index.html.

 

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr