Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, η Levi’s® διοργάνωσε στο κατάστημά της στο THE MALL, μια πολύ επιτυχημένη βραδιά, για να γιορτάσει το αισιόδοξο και πρωτοποριακό πνεύμα της νέας παγκόσμιας καμπάνιας Go Forth και το λανσάρισμα της νέας συλλογής ρούχων Άνοιξη / Καλοκαίρι 2012! Οι exclusive καλεσμένοι της εκδήλωσης – Media, Stylists & Fashion Bloggers – είχαν μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν μια εμπνευσμένη παρουσίαση, με πρωταγωνιστή τα ισχυρά μηνύματα αφύπνισης της καμπάνιας Go Forth, για τη γέννηση θετικών αλλαγών και τη δημιουργία ενός καλύτερου αύριο, να δουν πρώτοι, το fashion show με όλη τη νέα καλοκαιρινή συλλογή ρούχων, η οποία είναι αφιερωμένη στο ‘Sea Ranch’ και να διασκεδάσουν σε ένα after party, με πολύ μουσική και το αυθεντικό στυλ του πασίγνωστου brand! Η νέα συλλογή ρούχων του Levi's® brand, για την περίοδο Άνοιξη / Καλοκαίρι 2012, είναι αφιερωμένη στο 'Sea Ranch'. Η έμπνευση έρχεται από το παρθένο περιβάλλον: απόκρημνες παραλίες, παραθαλάσσια αγροκτήματα, παραδοσιακές φάρμες, και από τις μεγάλες ώρες του καλοκαιρινού μεσημεριού που η εργασία στην ύπαιθρο αποκτά μια ιδιαίτερη μαγεία. Την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή σειρά ρούχων, χαρακτηρίζει μια πραγματική επιθυμία για αυθεντικότητα: τα πάντα έχουν να κάνουν με τον σεβασμό για το παρελθόν, για να σχεδιάσουμε ένα καλύτερο μέλλον.

Τα κλασσικό Αμερικάνικο «cool» είναι άψογα συνδυασμένο με τις έννοιες του χειροποίητου, της απλότητας και της ανθεκτικότητας. Οι στάμπες είναι ζωγραφισμένες στο χέρι με ανεξίτηλες βαφές, εμπνευσμένες από τις διαβρωμένες ταμπέλες που συναντά κανείς στις φάρμες της Αμερικής. Η χρωματική παλέτα - indigos, tobacco, κόκκινο και άσπρο – προέρχεται από τα «ξεφτισμένα» jean: πλυμένα, φορεμένα και ηλιοκαμένα. Οξειδωμένα, ξεθωριασμένα χρώματα, φορεμένα με μια vintage καλοκαιρινή διάθεση, εναλλάσσονται με διάφορες χρωματικές πινελιές. Η ανθεκτικότητα συνεχίζει να παραμένει ως ένα σημαντικό ζητούμενο για το Levi’s® brand, το οποίο επιτυγχάνεται με την είσοδο περισσότερων Water<Less™ φινιρισμάτων αλλά και με αρκετά Levi’s® 501® jeans, φτιαγμένα από ανακυκλωμένα παλιά παντελόνια.

Την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή σειρά ρούχων, χαρακτηρίζει μια πραγματική επιθυμία για αυθεντικότητα: τα πάντα έχουν να κάνουν με τον σεβασμό για το παρελθόν, για να σχεδιάσουμε ένα καλύτερο μέλλον. Τα κλασσικό Αμερικάνικο «cool» είναι άψογα συνδυασμένο με τις έννοιες του χειροποίητου, της απλότητας και της ανθεκτικότητας. Men's → Skinny και tapered είναι τα key styles που κυριαρχούν στη συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι 2012, δίνοντας έμφαση σε περισσότερο λεπτές και μοντέρνες σιλουέτες. Γιορτάζοντας το φημισμένο του brand και αγαπημένο του κοινού -5-pocket jean – το Levi's® 508 (regular tapered), το 510 (skinny) και το 511 (slim fit), τα νέα fits της ανδρικής σειράς, προσφέρουν μια πραγματική καινοτομία σε ότι αφορά τον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζουν πάνω στο σώμα, δίνοντας έμφαση σε χαρακτηριστικές λεπτομέρειες, με ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στην κατασκευή τους. Αναμένοντας τον καλοκαιρινό ήλιο, τα Shorts επιστρέφουν σε μια μεγάλη ποικιλία από denim και non-denim υφάσματα, σε cool, fresh αποχρώσεις.

Τα βασικά υλικά των ρούχων της συλλογής περιλαμβάνουν βαμβάκι, twill, λινό, chambray και selvedge denim, τα οποία είναι διαθέσιμα σε μια ποικιλία από ουδέτερα, ξεθωριασμένα και ηλιοκαμένα φινιρίσματα, για ένα καθημερινό «φθαρμένο» look. Το Levi's® brand επεκτείνει ακόμη το statement selvedge detailing σε non-denim, shirts και t-shirts – ως σύμβολο του στυλ, της ποιότητας, του χειροποίητου, ιδανικό για τους πραγματικούς «εραστές» του denim.

Εσωκλείοντας την καθαρότητα και την ειλικρίνεια, με ένα μοντέρνο τρόπο σχεδίασης, τα διαφορετικά στυλ της Levi’s® περιλαμβάνουν κλασσικά shirt dress,  σφιχτά ολόσωμα και φίνα δαντελένια φορέματα, τα οποία θα γίνουν αδιαμφισβήτητα τα must have για κάθε καλοκαιρινή περίσταση. Women's → Το Levi's® brand ανανέωσε τα classic looks, συνδυάζοντας ηλιοκαμένα φινιρίσματα με ένα καθημερινό, «φθαρμένο» look για να παρέχει μια πραγματικά light feminine συλλογή για το καλοκαίρι. Τα βασικά trends για την περίοδο Άνοιξη / Καλοκαίρι 2012 περιλαμβάνουν την επιστροφή του flare και του ψηλού καβάλου. Ακόμη, επεκτείνοντας τη γυναικεία σειρά Levi's® Curve ID, το Levi's® brand θα μας συστήσει σε δύο νέους τύπους, το classic higher waist skinny και το flare leg opening.

Τα βασικά υλικά των ρούχων της συλλογής περιλαμβάνουν βαμβάκι, twill και λινό ενώ τα chino και τα ankle skinny είναι μερικά από τα στυλ που θα κυριαρχήσουν στη συλλογή. Τα γυναικεία denim και non-denim φορέματα κυριαρχούν περισσότερο από ποτέ αυτήν την εποχή, σε πάνω από είκοσι διαφορετικά στυλ. Εσωκλείοντας την καθαρότητα και την ειλικρίνεια, με ένα μοντέρνο τρόπο σχεδίασης, τα διαφορετικά στυλ της Levi's® περιλαμβάνουν κλασσικά shirt dress, σφιχτά ολόσωμα και φίνα δαντελένια φορέματα, τα οποία θα γίνουν αδιαμφισβήτητα τα must have για κάθε καλοκαιρινή περίσταση.

Άλλα "must have" κομμάτια για τη γυναικεία καλοκαιρινή συλλογή του Levi's® brand είναι το retro 50s Skinny Roller, το νέο Chino Short και η 1960s replica Kick Flare.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr