Αθήνα, 08 Αυγούστου 2011 - Οι εκπτώσεις συνεχίζονται δυναμικά στο κατάστημα της Levi’s® στο Π. Φάληρο με έως – 60%! Λίγο πριν τις διακοπές σας η Levi’s® σας προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε την πιο χαλαρή και στυλάτη βαλίτσα για το καλοκαίρι. Αποκτήστε jeans από € 39 και Τ-shirts από € 19!  Οι εκπτώσεις συνεχίζονται δυναμικά στο κατάστημα της Levi's® στο Π. Φάληρο με έως – 60%! Λίγο πριν τις διακοπές σας η Levi's® σας προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε την πιο χαλαρή και στυλάτη βαλίτσα για το καλοκαίρι. Αποκτήστε jeans από €39 και Τ-shirts από €19!

Βγείτε διπλά κερδισμένοι! Έως τις 30 Aυγούστου αγοράστε τα αγαπημένα σας Levi's® από το κατάστημα στο Π. Φάληρο, με έως και 60% έκπτωση – και λάβετε δωροεπιταγή αξίας €30,00 για τις αγορές του φθινοπώρου. Εκμεταλλευτείτε τις εκπτώσεις στο κατάστημα Π. Φαλήρου για να κυκλοφορήσετε στις διακοπές σας με μοναδικά ρούχα όπως chinos και jeans, tunics, denim φούστες, shirts και T-Shirts με έντονες ρίγες, παστέλ χρώματα και αποχρώσεις σε λευκό, μπλε και κόκκινο.

Σημειώσεις:

- Η προσφορά ισχύει για αγορές €90,00 και άνω

- Η δωροεπιταγή μπορεί να εξαργυρωθεί αποκλειστικά κατά την περίοδο 15/09/11 - 15/10/11, στο ίδιο σημείο αγοράς (κατάστημα Π. Φαλήρου) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά, με ελάχιστη κατανάλωση το ποσό των €90,00

- Για κάθε αγορά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω από μία δωροεπιταγή

- Οι προσφορές ισχύουν για προϊόντα που δεν είναι σε προσφορά, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων

- Σε περίπτωση που δεν εξαργυρωθεί εξολοκλήρου η αξία του κουπονιού δεν επιστρέφονται χρήματα.

Πληροφορίες

Κατάστημα Π. Φαλήρου: Ελ. Βενιζέλου 255 - Τ: 210 98 53 114

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr