yoki3Yoki Attitudes, όπως λέμε... Άποψη στη μόδα. Μια ομάδα σύγχρονων καλλιτεχνών, νεαρών ανατρεπτικών γραφιστών και φωτογράφων, σχεδιάζουν, προτείνουν και δημιουργούν ιδιαίτερα μπλουζάκια και T-shirts που πάνε με όλα γιατί απλά... έχουν ΆΠΟΨΗ...

Η ομάδα της Yoki Attitudes θέλησε να φέρει πολλές τέχνες κοντά και να τις αποτυπώσει σε καθημερινά αντικείμενα που αγαπάμε. Στόχος της, η συνύπαρξη κάθε μορφής τέχνης με στόχο τη δημιουργία. Φωτογραφία, γραφιστική, ζωγραφική, βιομηχανικό και αρχιτεκτονικό σχέδιο είναι μερικές εκφράσεις τέχνης που συναντιούνται, προβάλλονται και επικοινωνούνται από τη www.yokiattitudes.com, με hip hop διάθεση και funky στιλ.

yoki2

Οι διάφοροι καλλιτέχνες που δίνουν την προσωπική τους σφραγίδα σε ευφάνταστα μπλουζάκια, παρουσιάζονται μέσω της Yoki Attitudes με το προσωπικό τους προφίλ το οποίο συμπεριλαμβάνει δείγματα δουλειάς τους και τρόπους επικοινωνίας (site, e-mail κτλ.). Έτσι οι καλλιτέχνες έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν τα σχέδια και τα έργα τους, τους πειραματισμούς και τις σπουδές τους αλλά και να μοιράζονται όλη τη δραστηριότητα τους στον καλλιτεχνικό χώρο, που επεκτείνεται σε διάφορες μορφές καλλιτεχνικής έκφρασης.

 

 

yoki1

Yoki Attitudes: Δε θα τα βρείτε σε καταστήματα, γιατί κινούνται μόνο μέσω... διαδικτύου. Για να δείτε περισσότερα σχέδια και χρώματα, αλλά και να επιλέξετε την καλλιτεχνική άποψη που σας ταιριάζει, πατήστε εδώ:

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr