Montt 3 in 1 JacketΤο Montt το ξεχωρίζεις άμεσα από τα περισσότερα τζάκετ της αγοράς. Πέραν της ταξιδιωτικής του εμφάνισης με τις 9 τσέπες που χωρούν οτιδήποτε και το πρακτικό, σχετικά μακρύ του σχήμα είναι το μοναδικό του ύφασμα που το κάνει να ξεχωρίζει.Ιδανικό ρούχο για εκείνους που θα εκτιμούσαν ένα αδιάβροχο και θερμομονωτικό τζάκετ με λεπτή αποσπώμενη fleece επένδυση από μοναδικής υφής ύφασμα και casual όψη για να χρησιμοποιούν σε ταξίδια εντός και εκτός πόλεων.

Κατασκευάζεται από το περίφημο ύφασμα G-1000® waxed polycotton της Fjall Raven επενδυμένο με την διαπνέουσα μεμβράνη Hydratic ώστε πέραν της μοναδικής του εμφάνισης να παραμένει λειτουργικό σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Το G-1000 είναι ένα κλασικό ύφασμα με το οποίο κατασκευάζονται πολλά ρούχα της Fjall Raven. Αποτελείται από σφιχτοπλεγμένες ίνες πολυέστερ και άριστης ποιότητας βαμβακιού σε αναλογία 65/35 %. Το υλικό που παράγεται από την πρόσμιξη των δύο ινών είναι πρακτικά αντιανεμικό και εξαιρετικά ανθεκτικό στην σκληρή χρήση. Φανταστείτε ότι χρειάζονται 1000 μέτρα νήματος για την παραγωγή ενός τετραγωνικού εκατοστού υφάσματος. Επίσης απωθεί την υγρασία χάρις τον εμποτισμό του με ένα μείγμα φυσικού κεριού μέλισσας με παραφίνη κατεργασία που ενισχύει περαιτέρω την αντοχή του χωρίς να μειώνει την διαπνοή του.Το μοναδικό αυτό ύφασμα θα το βρείτε σε αρκετά Fjall Raven προϊόντα σχεδιασμένα για χρήση στην φύση ή τα ταξίδια.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Αντιανεμικό. Η πυκνή πλέξη του G-1000 το κάνει πρακτικά αντιανεμικό. Τον χειμώνα ένα επιπλέον πέρασμα με Greenland Wax θα σας προστατέψει από τον παγωμένο άνεμο.

Ανθεκτικό. Τα κατασκευασμένα από G-1000 ρούχα αντέχουν για πολλά –πολλά χρόνια τα συνεχή πλυσίματα και την συνεχή χρήση χωρίς να χάνουν το σχήμα ή τις ιδιότητες τους.

Ανθεκτικό στο νερό. Ο εμποτισμός του υφάσματος με το κερί απωθεί τις ελαφρές βροχές και το χιόνι κάνοντας τα ρούχα πρακτικά ακόμη και σε σχετικά αντίξοες συνθήκες

Προστασία από UV ακτίνες. Το ύφασμα G-1000 μπλοκάρει το 100% των ακτινών Α και Β του ήλιου.

Προστασία από έντομα. Ιδανικό ύφασμα για χρήση σε μέρη με επικίνδυνα έντομα το G-1000 προστατεύει από κάθε είδους τσιμπήματα εντόμων.

Τιμή: € 320,00

Πληροφορίες: http://www.alpamayopro.gr

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr