Monsoon, Άνοιξη – Καλοκαίρι 2011Ισορροπώντας με χάρη, φρεσκάδα και άφθονο στυλ ανάμεσα στις πιο hot τάσεις της σεζόν, η νέα συλλογή Monsoon για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2011 ταξιδεύει στο χώρο και το χρόνο, συλλέγει πολύτιμα ευρήματα από εξωτικές χώρες και μνήμες από περασμένες εποχές για να δημιουργήσει , φιλτράροντάς με το μοναδικό στιλ Monsoon, τα must-have κομμάτια της ενημερωμένης καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας.

 

 

 

 

 

 

Monsoon

Monsoon, Άνοιξη – Καλοκαίρι 2011Από τα παραθαλάσσια θέρετρα του Μαρόκου και τις Ινδικές πόλεις του Rajasthan στο εξωτικό Miami και από τη girly πλευρά των ανθισμένων λουλουδιών στο vintage glamour από αγαπημένες δεκαετίες, η συλλογή Monsoon για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2011 αναμιγνύει εξωτικά στοιχεία, ναυτικό styling, χαριτωμένα φλοράλ μοτίβα, κομψές vintage σιλουέτες και stylish κομμάτια beachwear σε μια συλλογή που αποπνέει vintage κομψότητα και εξωτικό glamour.

Fusion*

Monsoon, Άνοιξη – Καλοκαίρι 2011

Με έμπνευση από τον κόσμο του ονείρου και της φαντασίας, η συλλογή Monsoon Fusion για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2011 είναι πραγματικά μαγική. Συνδυάζοντας vintage και χειροποίητα κομμάτια που ξυπνούν την αθωότητα μας, η συλλογή Fusion μας προκαλεί να δραπετεύσουμε από τη σύγχρονη ζωή και να μπούμε σε ένα μαγικό κόσμο όπου όλα μπορούν να συμβούν.


Θα τα βρείτε:


Καταστήματα Monsoon →·Εμπορικό Κέντρο·The Mall, Μαρούσι τηλ. 210-6300275·♦·Εμπορικό Κέντρο·Mediterranean Cosmos, Πυλαία, Θεσσαλονίκη τηλ.2310-475869·♦·Εμπορικό Κέντρο·My Mall, Ζακάκι, Λεμεσός, Κύπρος τηλ. 00357-25812565

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr