katy print  tea dress 95 euro

laura dress 130 euro

piper dress 210 euro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ρομαντισμός, θηλυκότητα και vintage στοιχεία είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της συλλογής. Λεπτά λουλουδάτα σιφόν και τούλια συνδυάζονται με ζωηρόχρωμα κομμάτια που εμπνέονται από την πολυτέλεια της Ανατολής.

Ταξιδέψτε στο δρόμο μεταξιού και ακολουθήστε την τάση με διακοσμητικά μοτίβα σε μια πολυτελή παλέτα από ροζ, ροδί και κόκκινο μαζί με μονόχρωμα florals, σε αυτή την εμπνευσμένη σύγχρονη συλλογή για όλες τις ώρες.

Από αριστερά προς τα δεξιά: 1) Katy print  tea dress €95, 2) Laura dress €130, 3) Piper dress €210

Θα τα βρείτε:

Καταστήματα Monsoon →·Εμπορικό Κέντρο·The Mall, Μαρούσι τηλ. 210-6300275·♦·Εμπορικό Κέντρο·Mediterranean Cosmos, Πυλαία, Θεσσαλονίκη τηλ.2310-475869·♦·Εμπορικό Κέντρο·My Mall, Ζακάκι, Λεμεσός, Κύπρος τηλ. 00357-25812565

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr