H Lily και η Jojefin στο μαγικό κόσμο των Accessorize!Δύο hot ονόματα του modeling, η Lily Aldridge και η Jojefin Hedstrom, ποζάρουν φορώντας τα νέα συναρπαστικά αξεσουάρ της σεζόν, μεταμορφώνονται με μοναδικό styling σε παραμυθένιες πριγκίπισσες και ακολουθούν μια περιπέτεια μόδας στο μαγικό κόσμο των Accessorize.

H 25χρονη Lily Aldridge, είναι πανέμορφη, είναι αμερικανίδα και είναι το κορίτσι του Caleb Followill, τραγουδιστή των Kings of Leon. Η 19χρονη Jojefin Hedstrom είναι ξεχωριστή και υπέροχη, είναι σουηδέζα και έχει ήδη στο βιογραφικό της σημαντικές συνεργασίες με τα πιο hot ονόματα της μόδας. Τα δύο κορίτσια αν και διαφορετικά έχουν σίγουρα κάτι κοινό, αγαπούν και οι δύο τα Accessorize! Στη Lily αρέσει η ποικιλία και βρίσκει κάτι για κάθε περίσταση ενώ η Jojefin λατρεύει το έντονο χρώμα.

H Lily και η Jojefin στο μαγικό κόσμο των Accessorize!Το Φθινόπωρο και ο Χειμώνας στα Accessorize είναι μαγικά και η Lily με την Jojefin ξεκινούν το ονειρικό τους ταξίδι με αποσκευές τα πιο hot αξεσουάρ της
σεζόν. Με περίτεχνα διακοσμητικά στοιχεία, πληθωρικά σχέδια και άφθονη λάμψη, τα δύο κορίτσια, από τα πρωινά ζακάρ prints μέχρι τις βραδινές κομψές πέρλες και τα χρυσά μεταλλικά αξεσουάρ είναι στυλάτα σε κάθε περίπτωση. Με τολμηρό make-up σε έντονα χρώματα και λουλούδια, φτερά και μεγάλα φουλάρια με ιδιαίτερα δεσίματα στα μαλλιά, απελευθερώνουν την πιο ονειρική τους πλευρά και φωτογραφίζονται μαζί σε μια συναρπαστική φωτογράφηση για τη νέα καμπάνια των Accessorize. Στα διαλλείματα της φωτογράφησης ρωτήσαμε τη Lily και την Jojefin ότι θέλαμε να μάθουμε... και να τι μας απάντησαν!


Τι σου αρέσει περισσότερο στα Accessorize;

Lily: Μου αρέσει όλη αυτή η ποικιλία!!! Μπορείς να διαλέξεις καταπληκτικά αξεσουάρ από τη συλλογή για κάθε περίσταση.

Josefin: Είναι νεανικά, φρέσκα και άνετα και μου αρέσουν πολύ τα έντονα χρώματα. Υπάρχει κάτι για όλες!

Ποιο είναι το αγαπημένο σου κομμάτι από τη φωτογράφηση της συλλογής Φθινόπωρο-Χειμώνας 2010;

Lily: Tα αγαπημένα μου κομμάτια ήταν τα όμορφα φουλάρια που είχαμε στα μαλλιά μας για το look του Σεπτεμβρίου! Είχαν τόσο ζωηρά χρώματα και με έκαναν να θέλω να είμαι κάπου εξωτικά.

Πως θα χαρακτήριζες το στυλ σου;

Lily: Το στυλ μου είναι πολύ casual. Είμαι το κορίτσι που κυκλοφορεί με jeans και t-shirt...αλλά μου αρέσει να ντύνομαι καλά για events και parties!

Josefin: Black and Simple. Φοράω οτιδήποτε είναι άνετο και όμορφο.

High street ή ρούχα σχεδιαστών;

Josefin: Μου αρέσει όταν υπάρχει ένας συνδυασμός και των δύο.

Πως φροντίζεις τον εαυτό σου;

Lily: Με τόνους νερού κ ύπνο!!

Josefin: Προσπαθώ να τρώω σωστά και να γυμνάζομαι και γελάω πολύ.

Πως παραμένεις άνετη στις πολύωρες πτήσεις;

Lily: Πάντα έχω μαζί μου άνετες κάλτσες γιατί κρυώνω την ώρα της πτήσης και ένα μεγάλο ζεστό φουλάρι.

Josefin: Έχω μαζί το μαξιλάρι μου, ωτοασπίδες και πολλά περιοδικά και προσεύχομαι να τα καταφέρω να κοιμηθώ.

Τι έχεις απαραίτητα στην τσάντα σου όταν ταξιδεύεις;

Lily: Chapstick και αρωματικά μαντηλάκια χεριών!

Josefin: Πρέπει πάντα να έχω το φορτιστή του κινητού μου, το κομπιούτερ και κάποια βασικά καλλυντικά σε περίπτωση που χαθούν οι αποσκευές μου.

Τι βρίσκεται στο iPod σου αυτή τη στιγμή;

Lily: Empire of the Sun και the Whigs

Josefin: Lykke Li, Beyonce, Alicia Keys.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr