Η αναζήτηση για το τέλειο jean τελείωσε! Με τη σειρά Levi's® Curve IDΗ Levis®, ο παγκόσμιος ηγέτης στον κόσμο του «jeanswear», έπειτα από έξι χρόνια μεγάλων επενδύσεων και συστηματικών - ανά την υφήλιο - ερευνών γύρω από την αναζήτηση του τέλειου γυναικείου jean με την απόλυτη εφαρμογή, δίνει τη λύση και παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα το LEVIS® CURVE ID – NEW CUSTOM FITS FOR WOMEN. Η καμπάνια "Believe"αποτελεί φόρο τιμής απέναντι στο γυναικείο σώμα, υμνώντας τις καμπύλες και κάνοντας τις γυναίκες να δουν πως η σωστή εφαρμογή εξαρτάται από τη σιλουέτα και όχι από το μέγεθος!

"It's all about shape not size", μας λέει η Levi's®, στην καμπάνια της με κεντρικό motto τη λέξη "Believe", για το λανσάρισμα του Levi's® Curve ID – New Custom Fits for Women, όπου καλεί τις γυναίκες να πιστέψουν ότι το jean με την τέλεια εφαρμογή υπάρχει! Τα στατιστικά της έρευνας που διεξήγαγε η Levi's® έδειξαν πως το 87% των γυναικών εύχεται να βρει jeans που να εφαρμόζουν πολύ καλύτερα από αυτά που ήδη έχουν, το 77% των γυναικών πιστεύει ότι το να βρεις το jean με την απόλυτη εφαρμογή, είναι πιο επώδυνο και από το Brazilian wax, ενώ μόνο το 28% των γυναικών πιστεύει ότι υπάρχουν jeans που έχουν σχεδιαστεί για να εφαρμόζουν τέλεια στο σώμα τους. 

Η αναζήτηση για το τέλειο jean τελείωσε! Με τη σειρά Levi's® Curve IDΗ Levi's®, θέλοντας να αποδώσει στο μέγιστο τη δύναμη της λέξης "Believe", για την καμπάνια της, συνεργάστηκε με έναν καλλιτέχνη – μύθο, στο χώρο της φωτογραφίας, τον διάσημο φωτογράφο Peter Lindbergh. Έχοντας εισπράξει περιζήτητους τίτλους στην καριέρα του, συμπεριλαμβανομένων των "Highest Achievement Award for Fashion Photography" και "Best International Fashion Photographer", ο Lindbergh είναι ο μοναδικός φωτογράφος που θα μπορούσε να εγκλωβίσει στο φωτογραφικό του φακό την ανεξαρτησία των τριών καλλιτέχνιδων που επελέγησαν για την καμπάνια, καθώς και την ουσία που κρύβει μέσα της η λέξη "Believe".

Η Levis® ανέθεσε στην εταιρεία Alvanon (παγκόσμιος ηγέτης του «fit strategy») τη διεξαγωγή, έρευνα και μελέτη 60.000 γυναικείων σωματότυπων ανά την υφήλιο*, σε εμπορικά κέντρα, καταστήματα, συναυλίες και αθλητικά events, για να αναπτύξει τη φιλοσοφία στην οποία βασίστηκε ο σχεδιασμός του Levi's® Curve ID – New Custom Fits for Women. Μέσω της έρευνας, η Levi's® κατέληξε στο συμπέρασμα ότι σε παγκόσμια κλίμακα υπάρχουν 10 διαφορετικές σιλουέτες, με επίκεντρο 3 βασικούς γυναικείους σωματότυπους, που αντιπροσωπεύουν το 80% των γυναικών στην παγκόσμια αγορά. Αυτή η απίστευτα διορατική και πρωτοποριακή έρευνα ανατρέπει όλα τα δεδομένα στην ιστορία της Levi's®, αναφορικά με την εφαρμογή των jeans στις γυναίκες.Το Levi's® Curve ID είναι η πιο σύγχρονη και θηλυκή συλλογή γυναικείων jeans – με την απόλυτη εφαρμογή - στον κόσμο!

Η παγκόσμια ομάδα των σχεδιαστών της Levi's®, οι ειδικοί για την εφαρμογή του ρούχου, οι denim experts και οι ηγέτες του στιλ παρουσιάζουν σήμερα, μια ολοκαίνουργια συλλογή jeans με «world-class fits» που θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπουν οι γυναίκες το αγαπημένο τους jean, μια για πάντα! Για πρώτη φορά, τα jeans έχουν σχεδιαστεί βάσει των πραγματικών γυναικείων σωματότυπων και για ακόμη μια φορά η Levi's® επιβεβαιώνει τον τίτλο της ως πρωτοπόρος και εφευρέτης του denim, παρουσιάζοντας & διαθέτοντας τα, σε αποκλειστικότητα! Τώρα πια, κάθε γυναίκα μπορεί να αποκτήσει αυτό που πάντα ονειρευόταν...το jean με την απόλυτη εφαρμογή!

(* Ιδιωτική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ, Γερμανία, Ιαπωνία, Κίνα, Βραζιλία, Γαλλία, Ιταλία & Ινδία).

Η αναζήτηση για το τέλειο jean τελείωσε! Με τη σειρά Levi's® Curve IDΣτη συλλογή Levi's® Curve ID – New Custom Fits for Women, υπάρχουν 3 βασικά «key fits» βάσει των οποίων σχεδιάστηκαν 3 διαφορετικοί τύποι γυναικείων jeans - Slight Curve, Demi Curve και Bold Curve – οι οποίοι εφαρμόζουν απόλυτα στους 3 διαφορετικούς γυναικείους σωματότυπους και «υμνούν» το σώμα όχι το μέγεθος! Συνολικά, διατίθενται σε 16 αποχρώσεις, σε straight, skinny και bootcut γραμμή.

Slight Curve. Ο συγκεκριμένος τύπος αποτελεί την ιδανική λύση για τις γυναίκες με «φτωχές» ή καθόλου καμπύλες, εφόσον αναδεικνύει τέλεια τη μέση και ενισχύει τις καμπύλες του σώματος στα πόδια και στα οπίσθια. Σε στενή γραμμή, το Slight Curve δημιουργεί το πιο sexy, stylish και κομψό look!

Demi Curve. «Οριοθετώντας» τις γυναικείες αναλογίες, ο συγκεκριμένος τύπος κολακεύει τη μέση και «λειαίνει» τη γυναικεία σιλουέτα. Σε skinny και straight γραμμή, απευθύνεται σε γυναίκες οι οποίες έχουν ομοιόμορφη αναλογία μεταξύ της μέσης και των γοφών, αποτελώντας το «must have» της σεζόν!

Bold Curve. Ως «φόρος τιμής» στις πραγματικά τολμηρές, γυναικείες καμπύλες, το Bold Curve αναδεικνύει όσο τίποτα τη γυναικεία σιλουέτα, αγκαλιάζοντας ομοιόμορφα τη μέση, χωρίς να δημιουργεί την αίσθηση και το αποτέλεσμα του «ανοίγματος» ή «τραβήγματος». Διαθέσιμο σε straight, skinny and skinny bootcut, προσφέρεται σε μια πολύ μεγάλη γκάμα χρωμάτων, εξασφαλίζοντας την απόλυτη εφαρμογή σε κάθε «στιλιστική» περίσταση!

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr