clubΓίνετε μέλος του TravelBookstore και επωφεληθείτε από εκπτώσεις σε ταξιδιωτιικούς οδηγούς και βιβλία, χάρτες και λευκώματα, και συμμετέχετε σε κληρώσεις ταξιδιών που διοργανώνονται κατά καιρούς από το ταξιδιωτικό βιβλιοπωλείο.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ 2011 ΜΕΛΩΝ CLUB-TRAVEL BOOKSTORE

1. ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ: Με την εγγραφή του μέλους άμεση έκπτωση 5% στην πρώτη παραγγελία. Στη δεύτερη αγορά έκπτωση 10%.

- Συμπεριλαμβανομένης της αξίας των 2 πρώτων αγορών, κλιμακωτή έκπτωση βάση συνόλου αγορών. Συγκεκριμένα ξεπερνώντας την αξία των 150 ευρώ από την ημερομηνία εγγραφής του μέλους έκπτωση 13%, ενώ ξεπερνώντας την αξία των 300 ευρώ έκπτωση 15%.

- Η κλιμακωτή έκπτωση του 13 και 15% σε σχέση με το σύνολο των αγορών ισχύει για το τρέχον ημερολογιακό έτος 2011. Κάθε επόμενο ημερολογιακό έτος το μέλος θα ξεκινάει με την έκπτωση του 10% και θα ισχύει η ίδια κλίμακα για τις μεγαλύτερες εκπτώσεις.

- Η έκπτωση μέλους αφορά όλα τα είδη του TRAVEL BOOKSTORE.

- Η έκπτωση μέλους σε προϊόντα που ήδη έχουν έκπτωση καταστήματος δεν προστίθεται σε αυτή. Δηλαδή σε προϊόντα που υπάρχει ήδη έκπτωση καταστήματος, το μέλος θα έχει την μεγαλύτερη έκπτωση εκ των δύο.

2. ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΩΝ: Συμμετοχή μελών CLUB-TRAVEL BOOKSTORE στις 3 ετήσιες κληρώσεις.Ο νικητής του εκάστοτε ταξιδιού θα κερδίζει και 4 προϊόντα της επιλογής του από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΟΡΑΜΑ.

3. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΝΕΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ – ΠΑΡΑΛΑΒΩΝ: Κατά την διάρκεια του έτους θα αποστέλλεται στα μέλη του CLUB-TRAVEL BOOKSTORE σχετική ενημέρωση για νέες εκδόσεις αλλά και νέες παραλαβές.

4. ΔΩΡΑ ΕΚΠΛΗΞΗ: Κατά την διάρκεια του έτους τα μέλη του CLUB-TRAVEL BOOKSTORE θα έχουν διάφορα προνόμια σε ειδικές προσφορές, καθώς και πολλά δώρα έκπληξη.

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ

Πατήστε εδώ

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr