Στις σελίδες του ΟΔΗΓΟΥ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ξεδιπλώνονται 1.110 από τις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδας, αλλά και 54 ξεχωριστοί προορισμοί για διακοπές στο εξωτερικό.

Στις σελίδες του ΟΔΗΓΟΥ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ξεδιπλώνονται 1.110 από τις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδας, αλλά και 54 ξεχωριστοί προορισμοί για διακοπές στο εξωτερικό. Πρόκειται για έναν οδηγό – 'εργαλείο' από τις Εκδόσεις ΟΡΑΜΑ με δεκάδες πληροφορίες για τον κάθε τόπο: ιστορία, γεωγραφική τοποθέτηση, αξιοθέατα, μουσεία, δραστηριότητες, ψυχαγωγία, τοπικά προϊόντα και αγορές, παραλίες, διαμονή κ.α.

Τον οδηγό συμπληρώνουν 20 χάρτες μεγάλης ευκρίνειας και ανάλυσης και εμπλουτίζει το έγχρωμο φωτογραφικό υλικό. Οι λίστες με τα ξενοδοχεία στο τέλος του κάθε νομού, το ευρετήριο για όλες τις πόλεις και τα χωριά, αλλά και ο πίνακας των χιλιομετρικών αποστάσεων στο τέλος του οδηγού, καθιστούν τον ΟΔΗΓΟ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ έναν εύχρηστο, έντυπο ξεναγό στα χέρια του κάθε ταξιδιώτη και τις τέσσερις εποχές του χρόνου.

Για παραγγελίες επισκεφθείτε το online shop του Travel Bookstore κάνοντας κλικ εδώ

Ιδανικός Ξεναγός ΗπείρουΣτο ταξιδιωτικό βιβλιοπωλείο TravelBookstore, το πρόσφατο απόκτημα της εκδοτικής εταιρείας ΌΡΑΜΑ, οι ταξιδιώτες μπορούν να βρουν χάρτες, ταξιδιωτικούς οδηγούς και άλλα πολλά, για κάθε πιθανό προορισμό της Ελλάδος και του κόσμου. Για να γνωρίσετε όλα τα βιβλία που διαθέτει το Travel Bookstore, κάντε κλικ πάνω στο λογότυπο της εταιρίας

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr