Ο ΑΤΛΑΣ ΚΥΠΡΟΥ Spiral είναι ένας από τους 17 τίτλους της νέας ολοκληρωμένης σειράς χαρτών για την Κύπρο Cyprus on the road που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΟΡΑΜΑ.

Ο ΑΤΛΑΣ ΚΥΠΡΟΥ Spiral είναι ένας από τους 17 τίτλους της νέας ολοκληρωμένης σειράς χαρτών για την Κύπρο Cyprus on the road που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΟΡΑΜΑ. Στις 320 σελίδες του ο ΑΤΛΑΣ ΚΥΠΡΟΥ Spiral σε κλίμακα 1:100.000 περιλαμβάνει 74 χάρτες Κύπρου,21 χάρτες πόλεων, 9 αρχαιολογικούς χώρους, καθώς και πολλές πληροφορίες για διαμονή, λατρευτικούς χώρους, μουσεία, χρήσιμα τηλέφωνα, ευρετήρια, χάρτες αρχαιολογικών χώρων και άλλα πολλά.

Η σειρά Cyprus on the road περιλαμβάνει αναλυτικούς χάρτες και οδηγούς για ολόκληρη της επικράτεια της Κύπρου, χωριστούς χάρτες κάθε επαρχίας, χάρτες για όλες τις πόλεις, καθώς και μίνι χάρτες με πληροφορίες τουριστικού ενδιαφέροντός.

Όλοι οι χάρτες είναι πρόσφατα ενημερωμένοι και διαθέτουν χρήσιμες πληροφορίες και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Για παραγγελίες επισκεφθείτε το online shop του Travel Bookstore κάνοντας κλικ εδώ


Ιδανικός Ξεναγός Ηπείρου
Στο ταξιδιωτικό βιβλιοπωλείο Travel Bookstore, το πρόσφατο απόκτημα της εκδοτικής εταιρείας ΌΡΑΜΑ, οι ταξιδιώτες μπορούν να βρουν χάρτες, ταξιδιωτικούς οδηγούς και άλλα πολλά, για κάθε πιθανό προορισμό της Ελλάδος και του κόσμου. Για να γνωρίσετε όλα τα βιβλία που διαθέτει το Travel Bookstore, κάντε κλικ πάνω στο λογότυπο της εταιρίας

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr