Ιδανικός Ξεναγός ΗπείρουΗ Ήπειρος, ένας τόπος ξεχωριστός, ξεδιπλώνει τη μαγεία της και αποκαλύπτει τα μυστικά της μέσα από τις σελίδες του 'Ιδανικού Ξεναγού Ηπείρου', της Δώρας Δημακοπούλου, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΟΡΑΜΑ.

Η λαμπρή ιστορία, η παρθένα φύση, οι παραδόσεις, οι πατροπαράδοτες τέχνες, τα περίτεχνα γεφύρια, οι παραδοσιακοί οικισμοί, τα ιστορικά μνημεία, τα γραφικά ξωκλήσια, τα ορμητικά ποτάμια, οι αυθεντικές γεύσεις, και τόσα άλλα, περιλαμβάνονται στις ενότητες αυτού του ταξιδιωτικού οδηγού.

Χρήσιμες και έγκυρες πληροφορίες για το φαγητό, τη διαμονή, τις αγορές, τις μετακινήσεις, τις ώρες λειτουργίας, προτάσεις διασκέδασης, δραστηριοτήτων και hot spots, καθώς και λεπτομερείς χάρτες και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, καθιστούν αυτό τον οδηγό Ηπείρου ως έναν Ιδανικό Ξεναγό.

Για παραγγελίες επισκεφθείτε το online shop του Travel Bookstore κάνοντας κλικ εδώ   


Ιδανικός Ξεναγός ΗπείρουΣτο ταξιδιωτικό βιβλιοπωλείο TravelBookstore, το πρόσφατο απόκτημα της εκδοτικής εταιρείας ΌΡΑΜΑ, οι ταξιδιώτες μπορούν να βρουν χάρτες, ταξιδιωτικούς οδηγούς και άλλα πολλά, για κάθε πιθανό προορισμό της Ελλάδος και του κόσμου. Για να γνωρίσετε όλα τα βιβλία που διαθέτει το Travel Bookstore, κάντε κλικ πάνω στο λογότυπο της εταιρίας.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr