Στους Δρόμους της ΑμερικήςΟ Κώστας Μητσάκης και η Όλγα Παπαδόγιαννη είναι ένα ζευγάρι εκπαιδευτικών οι οποίοι, ταξιδεύοντας σε τόπους που κατά το πλείστον εγγυώνται προκλήσεις, αντιξοότητες, πρωτόγνωρες συγκινήσεις και επαφές με το άγνωστο, επιδιώκουν να υλοποιήσουν τα ρομαντικά όνειρα της εφηβείας, που με το πέρασμα του χρόνου μετουσιώθηκαν σε μια επιτακτική ανάγκη της ώριμης ζωής τους: να γευθούν το άρωμα της ζωής ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο με μια μοτοσικλέτα. Το βιβλίο τους στους Δρόμους της Αμερικής είναι ένα λεύκωμα εμπειριών στην απέραντη αμερικάνικη ήπειρο.

"Ταξιδεύοντας και αποζητώντας μακρινές πατρίδες διαπιστώσαμε πως εδώ, στα εκτεταμένα όρια της αμερικανικής ηπείρου, ο χρόνος έμοιαζε τόσο λίγος και η γη τόσο μεγάλη".

Τιμή: 8,5€ 

Παραγγελίες: Στείλτε μας email εδώ και θα σας φέρουμε σε επαφή με το κέντρο παραγγελιών και πωλήσεων.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr