Ολοκληρώθηκε και είναι ήδη online! Τώρα είναι ευκαιρία να αγοράσετε online τις πιο trendy και στυλάτες πετσέτες Pestemal και να εμφανιστείτε πιο ανανεωμένη από ποτέ αυτήν την καλοκαιρινή σεζόν, μέσα από το ολοκαίνουριο PESTEMAL e-shop! Επισκεφτείτε το site www.pestemal.gr, επιλέξτε τις πετσέτες ή τα προϊόντα που επιθυμείτε στους χρωματικούς συνδυασμούς που σας εκφράζουν και κάντε τις αγορές σας γρήγορα και απλά από την ευκολία του σπιτιού σας.

Pool boatΗ αναδιαμορφωμένη ιστοσελίδα www.pestemal.gr διευκολύνει τις επιλογές σας, παρέχοντάς σας μεγαλύτερη έμπνευση, ιδέες & λύσεις, ευκολότερη αναζήτηση προϊόντων και δυνατότητες εύρεσης πολλαπλών συνδυασμών σε προϊόντα και χρώματα. Η εξόφληση των αγορών σας, μπορεί να γίνει μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, μέσω PayPal, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, αλλά και με μετρητά κατά την παράδοση.

Τα προϊόντα που πωλούνται online θα τα βρείτε σε ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές. Μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα, μπορείτε να αγοράσετε μεγάλη ποικιλία από διαφορετικά είδη τα οποία ανανεώνονται συνεχώς με τα νέα σχέδια και χρώματα της κάθε σεζόν.

Σχετικά με την Pestemal

Η Pestemal έχει έδρα στην Ελλάδα και από το ξεκίνημα της το 2013, μέχρι και σήμερα ανέπτυξε ένα πανελλαδικό δίκτυο με εκατό σημεία χονδρικής πώλησης.

Τα προϊόντα της εταιρίας υπάρχουν και σε επιλεγμένα καταστήματα σε Ευρώπη, Αμερική, Αφρική και Αυστραλία. Στόχος της εταιρίας είναι η επέκταση στην τοπική αγορά του franchise με Pestemal Concept Stores. Εκτός από το βασικό της προϊόν την πετσέτα πεστεμάλ, η εταιρία διαθέτει αξεσουάρ, είδη σπιτιού, είδη μπάνιου και ειδική σειρά με μπουρνούζια και πετσέτες μπάνιου για ξενοδοχεία και σπα.

Τέλος, στη σειρά Anatolian θα ανακαλύψετε επιλεγμένα είδη από την παράδοση του χαμάμ και της Ανατολής.

Στο Brand Concept Store στο κέντρο της Πλάκας, (Αδριανού 100) καθώς και στο e-shop www.pestemal.gr μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα της εταιρίας, όπως επίσης και πολλές προτάσεις για δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr