Picksan Απωθητικό Σπρέι για τα ΚουνούπιαΑπαλλαγείτε από τα κουνούπια φυσικά και άμεσα επιλέγοντας την πλέον φυσική εταιρία προϊόντων κατά των εντόμων και των παρασίτων! Τα προϊόντα Picksan έχουν δημιουργηθεί από τον Καθηγητή Mehlhorn του Πανεπιστημίου του Ντισελντόρφ, σπουδαιότερο και πιο γνωστό Γερμανό Ζωολόγο και Παρασιτολόγο, για να σας δώσουν την τέλεια λύση και προστασία.

Ο καθηγτής Mehlhorn επέλεξε ανάμεσα από 80 διαφορετικά φυσικά συστατικά τα πιο δραστικά. Τα συστατικά αυτά πέρασαν όλα τα απαραίτητα ποιοτικά τέστ, ανάλογα με αυτά που περιέχουν DEET (διαιθυλομετατολουαμίδη).


Picksan Απωθητικό Σπρέι για τα Κουνούπια

• Κατάλληλο για ενήλικες αλλά και για παιδιά
• Προστασία που διαρκεί έως και 6 ώρες
• Προστατεύει και σε τροπικά μέρη

• Δροσίζει και ηρεμεί την επιδερμίδα

Picksan Απωθητικό Κουτί για τα Κουνούπια

 Η ασφαλής εναλλακτική λύση για τα υγρά, τις ταμπλέτες και τα σπιράλ.
 Διώχνει τα κουνούπια από δωμάτια, σκηνές και οχήματα.
 Εξαιρετικό για χρήση σε παιδικό δωμάτιο.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΕΛΟΒΑΡΗ Α.Ε., Τηλ. 2310 856 233, www.elovari.gr

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr