ONE By The Five. Μια αλλοιώτικη εμπειρίαΜια ερωτική φωλιά στο συναρπαστικό Latin Quarter προσφέρει το μπουτίκ ξενοδοχείο ONE by the Five, που με μόνο μία σουίτα στο ενεργητικό του, έρχεται να προσκαλέσει τα νεόνυμφα ζευγάρια να ζήσουν μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία διαμονής. Πιο πέρα, το αδελφάκι του, The Five Hotel, υπογράφει ιδιαίτερης αισθητικής δωμάτια, συνθέτοντας μια εμπειρία πέντε αισθήσεων!



ΟΝΕ by the five

Tο One by the Five,  που δημιουργήθηκε από τους εμπνευστές του hip  Five Hotel  στο Παρίσι,  βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τη "μητέρα του", στο 5ο διαμέρισμα, γνωστό ως Λατινική Συνοικία. Στα σύνορα με τον Σηκουάνα, αυτή η γειτονιά είναι η πνευματική ψυχή του Παρισιού. Αυτό το διακριτικό ξενοδοχείο αποτελείται μόνο από μια σουίτα, σχεδιάστηκε για να αποτελέσει τη βάση για ένα ρομαντικό weekend.

ONE By The Five. Μια αλλοιώτικη εμπειρίαΔημοφιλής διασκέδαση είναι ένας περίπατος στην προβλήτα Montebello, παρατηρώντας τους bouquinistes (πωλητές μεταχειρισμένων βιβλίων), στη σκιά της Νοτρ Νταμ. Επίσης, στο 5ο διαμέρισμα βρίσκεται το διάσημο Πάνθεον, περιοχή φημισμένη για τα μπιστρό και τη ζωντανή ατμόσφαιρα. Σχεδιασμένο με το σκεπτικό μιας ονειρικής και ρομαντικής εμπειρίας στο Παρίσι, το One by the Five είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο που πέτυχε την απόλυτη συμμαχία της άνεσης ενός μπουτίκ ξενοδοχείου και της προηγμένης τεχνολογίας με cutting-edge design. Ένα υπέροχο υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι με σατέν σεντόνια και χαμηλό φωτισμό, ένα χωλ με κόκκινες κουρτίνες, υπέροχους πολυελαίους και σημεία για iPod, ένα ατμόλουτρο, ένα σαλόνι με άνετο δερμάτινο καναπέ ολοκληρώνουν την εικόνα.

Ενδεικτικές τιμές για Once In A Lifetime εμπειρία:

Minimum 2 νύχτες €890

Minimum 3 νύχτες €790

Πληροφορίες: Η μοναδική σουίτα είναι ένας χώρος 45m² που σχεδιάστηκε για να προσφέρει αξέχαστες διακοπές για ζευγάρια, με έμφαση στις λεπτομέρειες αλλά και με φως και σχεδιασμό που έχει σκοπό να ξεσηκώνει τις αισθήσεις. Απολαύστε δωρεάν σαμπάνια, φρούτα, μίνι μπαρ και λιχουδιές, καλλυντικά, δωρεάν WiFi. Θα το βρείτε: 3, rue Flatters, 75005 Paris (www.onebythefive.com/)

The Five Hotel

The Five Ηotel. Η διαμονή των πέντε αισθήσεων...Ένα δωμάτιο με υπογραφή το άρωμά σας; Λίγα μόνο βήματα από το Saint Germain des Pres, συνδυάζει πέντε ουσιαστικά στοιχεία ευεξίας: χρωματική παλέτα, χρήση μετάλλων, έξυπνη χρήση φωτός, ένα τόνο διαφάνειας και Παρισινά αρώματα. Το μπουτίκ Five Hotel, στην οδό Flatters, είναι ένα πολύτιμο μικρό κόσμημα με 24 δωμάτια, εμπνευσμένα από τον αρχιτέκτονα Vincent Bastie (Παρισινό αρχιτέκτονα ειδικό στην ολοκληρωτική ανακαίνιση των «design» hotels, όπως των Le Murano, Hotel du Petit Moulin…) μαζί με τη Marie-Paule Clout, διακοσμήτρια ξενοδοχείων.

Οι ιδιοκτήτες Philippe Vaurs και Pascal Laffon επέτρεψαν να παρασυρθούν από την αρμονική χρήση των χρωμάτων και των υλικών, εντυπωσιάζοντας ακόμη και στην εργονομία. Όλες οι λεπτομέρειες ταιριάζουν απόλυτα …

Βρισκόμαστε στην καρδιά της μητρόπολης, κοντά στο αρχαίο Παρίσι με την αρένα Lutetia, το μεσαιωνικό Παρίσι με το Μουσείο Cluny, την πολυσύχναστη rue Mouffetard και το Μεγαλοπορεπή Καθεδρικό της Notre Dame. Ιδανικό σημείο διαμονής για ένα υπέροχο weekend στην πόλη του Έρωτα!

Ενδεικτικές τιμές για Once In A Lifetime εμπειρία:

Minimum 3 νύχτες €116/ δίκλινο

Πληροφορίες: 24 ώρες reception, δεκτά σκυλιά και γατιά, ασανσέρ, χρηματοκιβώτιο, αποθήκη αποσκευών, δωρεάν ίντερνετ, κλιματισμό, υπηρεσίες καθαριστηρίου, εκδρομές και ενοικίαση ποδηλάτου, αυτοκινήτου, μοτοσακό, Wifi, Buffet πρωινό. Θα το βρείτε: 3, rue Flatters, 75005 Paris (www.thefivehotel.com)

Τα μοναδικά αυτά ξενοδοχεία προτείνουν οι ειδικοί των Unusual Hotels of the World, που πάντα έχουν κάτι καινούριο να παρουσιάσουν.

Πληροφορίες και φωτό: www.unusualhotelsoftheworld.com

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr