Σύμφωνα με τη μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr οι ταξιδιώτες που θα επιλέξουν να επισκεφτούν του Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Sochi θα κληθούν να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη και να πληρώσουν κατά μέσο όρο 179 ευρώ ανά διανυκτέρευση για τις 16 μέρες που διαρκούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Η υψηλότερη μέση τιμή διανυκτέρευσης εντοπίζεται το σαββατοκύριακο 14 και 15 Φλεβάρη όταν οι λάτρεις των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων θα κληθούν να πληρώσουν κατά μέσο όρο 197 ευρώ ανά διανυκτέρευση, (αύξηση 144 τοις εκατό).

Κατά τη διάρκεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Sochi (7- 23 Φεβρουαρίου), η μέση τιμή διανυκτέρευσης δίκλινου δωματίου στα ξενοδοχεία της περιοχής αυξήθηκε κατά 121% και ο ταξιδιώτης κατά μέσο όρο θα κληθεί να πληρώσει κατά μέσο 179 ευρώ.

Σύμφωνα με τη μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr, οι ταξιδιώτες που θα επιλέξουν να επισκεφτούν του Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Sochi θα κληθούν να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη και να πληρώσουν κατά μέσο όρο 179 ευρώ ανά διανυκτέρευση για τις 16 μέρες που διαρκούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Η υψηλότερη μέση τιμή διανυκτέρευσης εντοπίζεται το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Φλεβάρη, όταν οι λάτρεις των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων θα κληθούν να πληρώσουν κατά μέσο όρο 197 ευρώ ανά διανυκτέρευση, (αύξηση 144%).

Οι πιο φτηνές μέρες είναι η μέρα των εγκαινίων όπου οι επισκέπτες θα κληθούν να πληρώσουν κατά μέσο όρο 164 ευρώ και τη μέρα λήξης των Ολυμπιακών όπου η μέση τιμή πέφτει στα 151 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

Το ποσοστό αύξησης μέσων τιμών ανά διανυκτέρευση προκύπτει από τη σύγκριση τιμών κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων με την τελευταία βδομάδα του Ιανουαρίου (25- 31 Ιανουαρίου, η μέση τιμή κυμαίνεται στα 81 ευρώ).

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr