Habtoor Grand Resort & Spa! Ο δικός σας παράδεισος στο εξωτικό Ντουμπάι

H πυξίδα δείχνει προς Ανατολάς, εκεί που η έρημος συναντά τον γαλαζοπράσινο ωκεανό και η πολυτέλεια την απόλυτη έκφρασή της. Το Ντουμπάι καλά κρατεί και συνεχίζει να προσπαθεί να δαμάσει τα στοιχεία της φύσης, τη θάλασσα, την άμμο, για να δημιουργήσει αρχιτεκτονικά αριστουργήματα.Ανακαλύψαμε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, ιδανικό για ταξιδιώτες αναψυχής αλλά και όσους ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους. Με γνώμονα τη ζεστή φιλοξενία και την πολυτέλεια σε κάθε υπηρεσία, είναι σίγουρο ότι θα γίνει το δικό σας καταφύγιο στο εξωτικό εμιράτο.

 

Five Star Luxury

2Το HabtoorGrandBeach Resort & Spa, της αλυσίδας HABTOOR HOTELS, στην ακτή της Jumeirah, με ιδιωτική παραλία, μόλις 30 λεπτά από το Διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι και πολύ κοντά στα εμπορικά κέντρα, το Dubai Internet City και Dubai Media City, κάνει δυναμικά την είσοδό του στην ελληνική αγορά και έρχεται για να διαφέρει αισθητά και αισθητικά. Πολυτέλεια, κομψοί εσωτερικοί χώροι δίχως υπερβολές, απίστευτη θέα προς τον κόλπο, εξαιρετική εξυπηρέτηση, τι άλλο θα περίμενε κανείς από ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων, δυναμικότητας που αγγίζει τα 446 δωμάτια και σουίτες.

Γαστρονομικές απολαύσεις

Habtoor Grand Resort & Spa! Ο δικός σας παράδεισος στο εξωτικό ΝτουμπάιΤο HabtoorGrandBeach Resort & Spa περιλαμβάνει 12 θεματικά μπαρ και εστιατόρια για κάθε προτίμηση. Τόσο εσωτερικά, όσο και υπαίθρια, με θέα στη θάλασσα ή τον ουρανό, για όλους υπάρχει κάτι. Επιλέγετε παραδοσιακή αραβική κουζίνα, Ιταλικές γεύσεις, διεθνή ή λατινοαμερικάνικα πιάτα; Τα πάντα προσφέρονται σε αφθονία, όλη την ημέρα, ενώ τα θαλασσινά έχουν την τιμητική τους. Αν πάλι ανήκετε στην κατηγορία όσων κοιμούνται αργά, η νυχτερινή διασκέδαση και ψυχαγωγία θα καλύψει κάθε ανάγκη.


Spa & αναζωογόνηση

Πρώτης ποιότητας είναι και οι εγκαταστάσεις στο Elixir Spa, που συνδυάζει τις εκλεκτότερες θεραπείες από όλο τον κόσμο και συμβάλλει στην αναζωογόνηση σώματος, πνεύματος και ψυχής, υπό την επιμέλεια και φροντίδα ειδικών θεραπευτών και αισθητικών. Διαθέτει 6 δωμάτια θεραπειών και 30 θεραπείες σώματος, προσώπου και μασάζ. Μια εμπειρία για όλες τις αισθήσεις και για όλους!

Ψυχαγωγία day & night

6Το HabtoorGrandBeach Resort & Spa διαθέτει κάθε είδους υπηρεσία που θα μπορούσε να ζητήσει κανείς κατά τη διαμονή του, όπως πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, δύο πισίνες πνιγμένες στο πράσινο, μια τρίτη μεγάλη πισίνα με θέα στη θάλασσα, γήπεδα τένις, σκουός, άρτια εξοπλισμένους συνεδριακούς χώρους και καταπληκτική αίθουσα για χορούς και συνεστιάσεις.

Το HabtoorGrandBeach Resort & Spa αποτελεί την επιτομή της αραβικής φιλοξενίας, εξισορροπώντας τέλεια την πολυτέλεια ενός ξενοδοχείου με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και την αίσθηση της γνήσιας φιλοξενίας, βασισμένης στις παραδοσιακές αρχές της φιλίας και του εγκάρδιου καλωσορίσματος.


Πληροφορίες/ κρατήσεις

HabtoorGrandBeach Resort & Spa, PO Box 24454, Dubai, United Arab Emirates

Tel: +971 4 399 5000, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

http://grandjumeirah.habtoorhotels.com/site/general/Default.aspx

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr