Chalet Azanias στα ΚαλάβρυταΟ ρομαντισμός κυριαρχεί σε μια μαγική γωνιά της ελληνικής φύσης. Σε μια μοναδική τοποθεσία ανάμεσα στις ελατόφυτες πλαγιές του Χελμού και μόλις λίγα χιλιόμετρα από την πόλη των Καλαβρύτων και το χιονοδρομικό κέντρο, το chalet Azanias προσφέρει ένα φιλόξενο καλωσόρισμα στους επισκέπτες. Ο ξενώνας συνδυάζει εγκαταστάσεις ενός παραδοσιακού chalet στο βουνό με σύγχρονο εξοπλισμό και διακόσμηση σε ζεστούς τόνους από φυσικά υλικά που αγκαλιάζουν όλες τις αισθήσεις.


Η διαμονή στο Chalet Azanias είναι μια αξέχαστη εμπειρία

Φιλοξενεί τους επισκέπτες στα 7 αυτόνομα διαμερίσματα, τα οποία είναι δύο επιπέδων και επικοινωνούν με εσωτερική σκάλα. Διαθέτουν όλα αυτόνομη θέρμανση, τηλεόραση, καθιστικό με τζάκι και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Ανάλογα με τον τύπο τους, τα διαμερίσματα μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 μέχρι 4 άτομα.

Chalet Azanias στα ΚαλάβρυταΗ ιδανική θέα από όλα τα δωμάτια στον κάμπο των Καλαβρύτων και στις ελατόφυτες πλαγιές του Χελμού συνδυάζεται με ένα υψηλής αισθητικής εσωτερικό με αναπαυτικούς καναπέδες, απαλούς χρωματισμούς και lounge αίσθηση. Η εμπειρία στην σουίτα του Azania's θα μείνει αξέχαστη ακόμα και στους πιο απαιτητικούς. Jacuzzi μέσα στο δωμάτιο με θέα την φύση των Καλαβρύτων, δίπλα από το τζάκι, με χαλαρή μουσική και το ρομαντικό φως των κεριών.


Το δικό σας εξοχικό σπίτι στο βουνό

Αυτό που είναι διαφορετικό στο Chalet Azania's είναι η μοναδική αίσθηση ότι βρίσκεστε στο δικό σας εξοχικό σπίτι. Κάθε διαμέρισμα είναι εφοδιασμένο με νοστιμιές και γεύσεις που θα βρείτε κατά την άφιξη σας οι οποίες ανανεώνονται καθημερινά και είναι κατάλληλες να σας δώσουν δύναμη και ενέργεια για να απολαύσετε τη φύση, την εκδρομή ή το σκι. Γάλα, φρούτα, σάντουιτς και τοστ, φυσικοί χυμοί, ποικιλία από καφέ και ροφήματα του βουνού, μέλι από τον Χελμό, γιαούρτι και πολλά άλλα αγαθά μπορείτε να καταναλώσετε καθόλη τη διάρκεια της ημέρας χωρίς να δεσμεύεστε από τα ωράρια του πρωινού. Το βράδυ, τα ξύλα είναι έτοιμα να ζεστάνουν την ατμόσφαιρα στο τζάκι παρέα με μουσική και ντόπιο κρασί ή τσίπουρο.

Προορισμός για όλους

Το ανανεωμένο χιονοδρομικό Καλαβρύτων άνοιξε στις 17 Δεκεμβρίου!Στα Καλάβρυτα θα χαλαρώσετε και θα απολαύσετε. Για τους πιο δραστήριους, χειμερινά σπορ στο χιονοδρομικό κέντρο αλλά και αθλητικές δραστηριότητες και γνωριμία με τη σπάνια φυσική ομορφιά του τόπου. Για τους πιο ψαγμένους, επίσκεψη στην ιστορική Μονή της Αγίας Λαύρας, περιπέτεια στο Σπήλαιο των Λιμνών και μαγικές εικόνες από το άγριο φυσικό τοπίο που περιβάλλει το φαράγγι του Βουραϊκού που «δάμασε» με απόλυτο σεβασμό στη μοναδικότητά του ο οδοντωτός σιδηρόδρομος. Το χιόνι που «παγώνει» τους ώμους του Χελμού, δίνει το ... εισιτήριο στους σκιέρ, για να αφεθούν στην απόλαυση που προσφέρει η ισορροπία πάνω στον πάγο. Για τους πιο χαλαρούς, παραδοσιακό φαγητό στις ταβέρνες τις περιοχής, αγορές από μοναδικά τοπικά προϊόντα όπως μέλι, ζυμαρικά, φέτα Καλαβρύτων, μέλι ελάτου, γλυκό ροδοζάχαρη κ.α.

Όποιος και να είναι ο λόγος, όποια και να είναι η διάθεσή σας, στο Chalet Azania's θα χαρείτε στιγμές μοναδικής απόλαυσης σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με εξαιρετικές υπηρεσίες. Ειδικά για τις καθημερινές από Δευτέρα έως και Πέμπτη, μπορείτε να ζήσετε την εμπειρία Azanias με 80 ευρώ για τα 2 άτομα ή ακόμα και με 75 ευρώ για περιορισμένο αριθμό δωματίων το οποίο θα συμπεριλαμβάνει και ένα ski pass για ατελείωτες καταβάσεις στις πλαγιές του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων.

Όσο για τις τιμές, ξεκινούν από €80 μέχρι €100, ανάλογα με την περίοδο που θα επιλέξετε (http://www.azanias.gr)

Πληροφορίες: Ζητήστε μας πληροφορίες στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και θα σας φέρουμε σε επαφή με το τμήμα κρατήσεων του Azania's Chalet.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr