Couples-Only Cruise, 15 Νοεμβρίου 2014

Ο Νοέμβριος δεν είναι μακριά, το ίδιο και μια κρουαζιέρα αφιερωμένη μόνο σε ζευγάρια. Το ταξίδι διαρκεί 8 ημέρες/ 7 νύχτες, με αναχώρηση από το Fort Lauderdale, Florida και στάσεις στο Coco Cay, Roatan (Ονδούρα) και Cozumel. Χορός, διασκέδαση, απόλυτη ελευθερία, υπέροχα τοπία... θέλετε τίποτα καλύτερο; 

Independence-Couple-Cruise-November-15-22-2014-1Το Independence είναι το μεγαλύτερο ναυλωμένο κρουαζιερόπλοιο για κρουαζιέρα Lifestyle, με χωρητικότητα 3,800 επιβατών, που μπορούν να είναι σίγουροι ότι θα συμμετέχουν στο μεγαλύτερο θαλάσσιο πάρτι του κόσμου. 

Στα λιμάνια προσέγγισης, οι δραστηριότητες είναι πάρα πολλές. Καταδύσεις, εξερεύνηση βυθού με μάσκα, beach parties στο ιδιωτικό νησί Labadee και πολλές εξωτικές δραστηριότητες. Αλλά, "όλα τα λεφτά" είναι χρόνος είναι μέσα στο πλοίο, στους δεκάδες χώρους ψυχαγωγίας με τις πολλές διαφορετικές μουσικές προτάσεις, τα ξέφρενα πάρτι, τις νέες γνωριμίες, την ολονύκτια διασκέδαση. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τη διαμονή σε ένα πλωτό ξενοδοχείο πέντε αστέρων, συνθέτουν το απόλυτο πακέτο διακοπών. Τονίζουμε, ωστόσο, ότι το ταξίδι απευθύνεται αυστηρά σε ενήλικες, που είναι "ανοικτοί" σε lifestyle διακοπές.

Ενδεικτικές τιμές

  • Deck 10 Cabin D1A Superior Balcony Stateroom: $1,675.00 το άτομο σε δίκλινο
  • Deck 8. E2 Deluxe Balcony Stateroom¨$1,475.00 το άτομο σε δίκλινο

Πατώντας εδώ θα μπείτε στην εταιρική ιστοσελίδα, θα βρείτε το banner της κρουαζιέρας και θα αναζητήσετε το Deck Plan, και εκεί μπορείτε να δείτε τιμές ανά κατάστρωμα και ανά τύπο καμπίνας. Για μεγαλύτερη ευκολία, πατήστε στον παρακάτω πίνακα.

Το δρομολόγιο, άκρως ενδιαφέρον. Δείτε τα ωράρια αναλυτικά στον παρακάτω πίνακα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη διαμονή και το all inclusive πακέτο μιας κρουαζιέρας αλλά όχι και τα αεροπορικά εισιτήρια μετάβασης στο Φορτ Λότερντεϊλ, ούτε τα ποτά, τις μεταφορές, τα φιλοδωρήματα. Και επειδή οι κρουαζιέρες αυτές γίνονται ανάρπαστες από πολύ νωρίς, καλό θα είναι να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές για τη διαθεσιμότητα και τις τιμές, πατώντας εδώ.

Couples-Only Cruise, 15 Νοεμβρίου 2014

Κρατήσεις, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr