Ο Μίσα όταν έφτασε στον Κτηνιατρικό Σταθμό ήταν τριών ετών. Δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα υγείας, ήταν όμως φανερά ταλαιπωρημένος, πολύ αδύνατος και φοβισμένος. Τώρα ο Μίσα έχει μεταφερθεί στο Καταφύγιο της καφέ αρκούδας όπου συμβιώνει αρμονικά με τις άλλες αρκούδες.

Η υιοθεσία ενός ζώου είναι μια ευγενική πράξη προστασίας της φύσης και της σπάνιας πανίδας που φιλοξενεί. Η μη κυβερνητική, μη κερδοσκοπική οργάνωση ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ μας προτείνει να γίνουμε κηδεμόνες μιας αρκούδας. Ο "Μήτσος", ο "Μίσα", η "Βέσνα", μας περιμένουν να τις βοηθήσουμε να επιβιώσουν!


Με στόχο την ολοκληρωμένη διαχείριση των Προστατευόμενων Περιοχών και την παροχή ειδικής τεχνογνωσίας για τις επεμβάσεις στο φυσικό περιβάλλον, ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ υλοποιεί εθνικά και διασυνοριακά προγράμματα για την προστασία των ορεινών οικοσυστημάτων με έμφαση στα μεγάλα θηλαστικά.

Με τη κηδεμονία σας (200 ευρώ / 150 μαθητική-φοιτητική) καλύπτετε μέρος των εξόδων περίθαλψης, διατροφής και φροντίδας μιας αρκούδας για ένα χρόνο καθώς και τη συντήρηση των χώρων φιλοξενίας της.

Η Βέσνα, γεννήθηκε και πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής της στον Ζωολογικό Κήπο του Βελιγραδίου. Είναι η δεύτερη από τις αρκούδες που μεταφέρθηκαν στο Περιβαλλοντικό Κέντρο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών του Βελιγραδίου. Η Βέσνα ήταν μόλις δύο ετών και ίσως η πιο φοβισμένη από τις άλλες δύο. Άργησε πολύ να προσαρμοστεί αλλά τώρα ζει στο Καταφύγιο της καφέ αρκούδας και συμβιώνει αρμονικά με τις άλλες αρκούδες.Επίσης, υποστηρίζετε το έργο του Περιβαλλοντικού Κέντρου ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ για την καταπολέμηση του φαινόμενου της αιχμαλωσίας της αρκούδας και του λύκου στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Θα λάβετε το πακέτο υιοθεσίας, με το υιοθετήριο στο όνομά σας και την φωτογραφία της αρκούδας, κάρτες, αφίσες, αναμνηστικά του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, cd-rom κ.α. Στη συνέχεια θα λαμβάνεται σε τακτά διαστήματα τα Νέα της συγκεκριμένης αρκούδας και το περιοδικό Μικρή Άρκτος.


Το ποσό για τη συνδρομή του κηδεμόνα ή οποιαδήποτε δωρεά πληρώνεται: ηλεκτρονικά μέσω του· ηλεκτρονικού καταστήματος του δικτυακού τόπου http://www.arcturos.gr ή με ταχυδρομική επιταγή, με πιστωτική κάρτα, με πιστωτική κάρτα WINLIFE VISA της Τράπεζας Πειραιώς ή  με κατάθεση στους λογαριασμούς καταθέσεων:

♦ ALPHA BANK Νο 704/00/2002/002926

♦ Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ Νο 5238003349718

♦ ΕΘΝΙΚΗ Τράπεζα Νο 210/48106351

Οι δωρεές έως και €2.935 εκπίπτουν από το φορολογητέο εισόδημα (αποφ. Ε 5101/87 Πολ.170)

Μην ξεχάσετε να στείλετε την απόδειξη κατάθεσης ταχυδρομικά ή με fax (2310-553932) στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ για να σας αποσταλεί η κάρτα μέλους!

Τηλέφωνο Πληροφοριών: 2310 555920

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr