Μήνυμα από τη WWF HELLAS Τα τελευταία 100 χρόνια, οι τίγρεις έχουν χάσει το 95% του πληθυσμού τους, με μόνο 3,200 τίγρεις να απομένουν στο φυσικό τους περιβάλλον σήμερα. Βοήθησέ μας να προστατεύσουμε το ζωντανό μύθο του μεγαλύτερου αιλουροειδούς του κόσμου.

Οι 3.200 που έχουν απομείνει σήμερα απειλούνται με εξαφάνιση!Μια μεγάλη απειλή κυνηγά τις 3,200 τίγρεις που έχουν απομείνει στον πλανήτη γη: το παράνομο εμπόριο για τα μέρη του σώματός τους. Αν δεν δράσουμε τώρα για να το σταματήσουμε, θα θανατωθούν μία-μία για να γίνουν χαλιά, γιατροσόφια, γούρια και διακοσμητικά. Η παγκόσμια εκστρατεία του WWF ζητά τη στήριξή μας. Είναι στο χέρι μας να καταπολεμήσουμε το 5ο μεγαλύτερο διεθνές κύκλωμα οργανωμένου εγκλήματος στον κόσμο, το παράνομο εμπόριο άγριων ζώων.

Χάρη στην υιοθεσία σας το WWF HELLAS:

• Ενώνει απομονωμένους βιότοπους, ώστε οι τίγρεις να μπορούν και πάλι να κινούνται σε πολύ μεγαλύτερες αποστάσεις.
• Ενισχύει περιπολίες κατά του παράνομου κυνηγιού σε προστατευόμενες περιοχές.
• Στηρίζει τους πληθυσμούς των θηραμάτων με τα οποία οι τίγρεις τρέφονται.
• Καταπολεμά το λαθρεμπόριο ζωντανών τίγρεων και μερών των ζώων.
Η υποστήριξή σας θα ενισχύσει και άλλες σημαντικές δράσεις του WWF ανά τον κόσμο.

Συμπληρώστε τη φόρμα online πατώντας στο σύνδεσμο https://donate.wwf.gr/adoption/form.php?adopt_what=tiger

Επιλέξτε το ποσό που μπορείτε να καταβάλλετε (€3, €5, €10, €20) και σε ποιά χρονική βάση (μηνιαία, ανά τρίμηνο, εξάμηνο, ετήσια, εφάπαξ) και συμβάλλετε με τον πιο απλό τρόπο στη σωτηρία του πανέμορφου αυτού είδους. Ίσως είναι ένα από τα πιο ευγενικά δώρα που μπορείτε να κάνετε σε φίλους και συγγενείς!

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr