Διανύουμε τις πρώτες ημέρες του καλοκαιριού και μία σκέψη ταλανίζει το μυαλό: οι καλοκαιρινές διακοπές και ποιο μέρος θα μας εξασφαλίσει την απόλυτη χαλάρωση, ξεκούραση και αναζωογόνηση, σε ένα οικονομικό πακέτο διακοπών. Μια πανέμορφη, άνετη μονοκατοικία με κήπο, κτισμένη στο Άνω Μελίσσι (Δήμος Ξυλοκάστρου) σε ένα μικρό λόφο με θέα τον Κορινθιακό κόλπο, αποτελεί την ιδανική λύση για τις διακοπές σας, προσφέροντας εξαιρετική διαμονή με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, περιβάλλον «σαν στο σπίτι σας», απίστευτη θέα με τη θάλασσα κυριολεκτικά «στο πιάτο» σας, και όλα αυτά, μια ανάσα από την Αθήνα...

Μια πανέμορφη, άνετη μονοκατοικία με κήπο, κτισμένη στο Άνω Μελίσσι (Δήμος Ξυλοκάστρου) σε ένα μικρό λόφο με θέα τον Κορινθιακό κόλπο, αποτελεί την ιδανική λύση για τις διακοπές σας, προσφέροντας εξαιρετική διαμονή με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, περιβάλλον «σαν στο σπίτι σας», απίστευτη θέα με τη θάλασσα κυριολεκτικά «στο πιάτο» σας, και όλα αυτά, μια ανάσα από την Αθήνα...Σε απόσταση μόλις 1,30 ώρα με το αυτοκίνητο, η προσεγμένη εξοχική κατοικία καταλαμβάνει ένα κήπο έκτασης ενός στρέμματος, με δέντρα και λουλούδια, απολαμβάνει πανοραμική θέα στη θάλασσα και διαθέτει μεγάλες βεράντες περιμμετρικά του κτίσματος. Είναι πλήρως εξοπλισμένη και μπορεί να φιλοξενήσει έως 5 άτομα σε 3 υπνοδωμάτια, που όλα απολαμβάνουν μοναδική θέα προς τη θάλασσα και τον κήπο. Διαθέτει μπάνιο και WC, συναγερμό, τζάκι και είναι πλήρως επιπλωμένη. Στη βεράντα, υπάρχει τραπεζάκι με καρέκλες και εντοιχισμένος πάγκος για να κάθεστε και να απολαμβάνετε ένα υπέροχο ξημέρωμα... ή τον απογευματινό σας καφέ, ενώ τα παιδιά θα παίζουν ανέμελα στον κήπο!

Ό,τι χρειάζεστε για τις διακοπές σας είναι σε μικρή απόσταση με τα πόδια. Η πεντακάθαρη βοτσαλωτή παραλία βρίσκεται στα 400 μ. από το σπίτι. Στα 100 μ. υπάρχει ένα μικρό σούπερ μάρκετ και άλλα καταστήματα για τις καθημερινές προμήθειες τροφίμων και στα 400μ. μια ταβέρνα, ένα ζαχαροπλαστείο και ένα βενζινάδικο.

melissi2 lowΗ τοποθεσία είναι ιδανική, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά σε δημοφιλή θέρετρα αλλά και αρκετά μακριά από το θόρυβο και την κίνηση, εξασφαλίζοντας γαλήνιες διακοπές και το συνδυασμό ενός ήρεμου περιβάλλοντος με την γεμάτη διασκέδαση ζωή στο γειτονικό Ξυλόκαστρο που απέχει μόλις 4 χλμ από το παραθαλάσσιο Μελίσσι.

Το περίφημο φυσικό πευκοδάσος του Πευκιά που εκτείνεται σε 3 χλμ ακριβώς πάνω σε μια παραλία με καθαρά, κρυστάλλινα νερά, οι οργανωμένες υποδομές του Ξυλοκάστρου - όπως εστιατόρια, σούπερ μάρκετ, φαρμακεία, ιατρικό κέντρο, καφέ, μπαρ, σινεμά – αλλά και η ενδιαφέρουσα νυχτερινή ζωή, καθιστούν το Ξυλόκαστρο ένα περιζήτητο παραθεριστικό κέντρο. Παράλληλα, φιλοξενεί πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, προσελκύοντας μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

Εξίσου κοντινός προορισμός στο Μελίσσι, μόλις 40 λεπτά με το αυτοκίνητο, θα συναντήσετε τη Ζήρεια, ένα βουνό της Πελοποννήσου με δάσος με 100 διαφορετικά είδη δέντρων και λουλουδιών και ένα χιονοδρομικό κέντρο.

melissi4Η εξοχική κατοικία στο Μελίσσι είναι ιδανική για ζευγάρια με παιδιά ή οικογένειες και προσφέρεται για ενοικίαση με το μήνα, με μέση τιμή 40 ευρώ/ημέρα. (διαπραγματεύσιμη και μικρότερη διάρκεια παραμονής). Καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στην Αθήνα, μπορείτε να μεταβαίνετε ακόμη και το Σαββατοκύριακο, αν κάποιος εργάζεται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας!

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας στο email lilianbike@pr-art.gr ή καλέστε το 6944842015 για να εξασφαλίσετε τις ιδανικότερες διακοπές, πολύ κοντά στην Αθήνα, χωρίς δαπανηρές και χρονοβόρες μετακινήσεις. 

200 250 foto2200 250 foto4200 250 foto3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr