Μετά από σχεδόν 4 δεκαετίες η λίμνη του Αγίου Νικολάου Κρήτης που ήταν από τις αρχές του 1950 μια φυσική πισίνα αγώνων και καταδύσεων αποκτά ξανά αθλητική ζωή με την αναβίωση των αγωνισμάτων που γίνονταν σε αυτή αλλά και με την διοργάνωση του 1ου Agios Nikolaos Cliff Diving Show. Την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Αυγούστου η λίμνη του Άγιου Νικολάου θα φιλοξενήσει τους 10 καλυτέρους σε επίπεδο κόσμου αθλητές που αγωνίζονται στα πλαίσια των υποχρεώσεων τους σαν μέλη της παγκόσμιας ομοσπονδίας του αθλήματος των καταδύσεων από φυσικές εξέδρες. Μη χάσετε 2 αξέχαστες ημέρες γιορτής στην λιμνοθάλασσα του Αγίου Νικολάου, το σήμα κατατεθέν της πρωτεύουσας του νομού Λασιθίου. Στη λίμνη θα αναβιώσουν επίσης αγώνες κολύμβησης και πόλο όλων των ηλικιών, με σημαντική στιγμή την αναβίωση τους με την συμμετοχή και αθλητών που κολυμπούσαν το 1970 και 1980 ίσως και παλιότερα από ολόκληρη την Κρήτη και όχι μόνο.

Στα πλαίσια της 2ήμερης γιορτής που θα διεξαχθεί στην λίμνη του Αγίου Νικολάου στις 26 και 27 Αυγούστου μαζί με τις εντυπωσιακές βουτιές από τους 9 αθλητές και αθλήτριες, τους καλυτέρους σε όλο τον κόσμο, θα διεξαχθούν και αγώνες κολύμβησης σαν ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ το πρώτο φυσικό κολυμβητήριο της Κρήτης. 

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ), σε συνεργασία με το Ναυτικό Όμιλο Αγίου Νικολάου καλεί τους Βετεράνους Κολυμβητές –τριες του Ναυτικού Ομίλου Αγίου Νικολάου να συμμετέχουν στην αναβίωση αγώνων κολύμβησης και υδατοσφαίρισης στο πρώτο φυσικό κολυμβητήριο του ΝΟΑΝ στη λίμνη του Αγίου Νικολάου στις 27 Αυγούστου 2016 ημέρα Σάββατο και ώρα 17.00 μ.μ στη Λίμνη του Αγίου Νικολάου.

Στόχος του ΠΑΟΔΑΝ και του ΝΟΑΝ είναι οι Κολυμβητικοί αγώνες της Λίμνης να αποτελέσουν μια μεγάλη γιορτή του υγρού στίβου στην Κρήτη και στην πόλη μας ανάλογη και αντάξια της εποχής εκείνης και να δώσει στους νέους αθλητές, αλλά και στους βετεράνους αθλητές την δυνατότητα να επιδείξουν τις ικανότητές τους, να βιώσουν έντονα συναισθήματα και να αποκομίσουν όλες τις θετικές εμπειρίες από τη συμμετοχή τους στην 1η Αναβίωση των κολυμβητικών αγώνων στη λίμνη του Αγίου Νικολάου.

Πληροφορίες για το 2ήμερο: Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου- Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν. τηλ 2841089513. Δηλώσεις Συμμετοχής μέχρι Τετάρτη 17-8-2016

  • Mail 1 :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Mail 2: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Κακουλάκης Μανόλης : 6947824213

Πάρτε μια ιδέα με φωτογραφικό υλικό από εικόνες προηγούμενων αγώνων που μας παραχώρησε το φωτογραφεί ΠΑΓΚΑΛΟΣ στον Άγιο Νικόλαο και πρόσφατες από τις δοκιμαστικές καταδύσεις που έγιναν πριν μερικές μέρες.

agios nikolaos cliff diving 1agios nikolaos cliff diving 7

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr