Ο 28ος προκριματικός αγώνας του Παγκόσμιου Κυπέλλου Golf 2016 της Turkish Airlines, ένα από τα σημαντικότερα και πιο συναρπαστικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του αγωνίσματος, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Μαΐου 2016, στο Glyfada Golf Club στην Αθήνα. Ο αγώνας στην Αθήνα, αποτέλεσε έναν από τους 100 προκριματικούς της παγκόσμιας αυτής εκδήλωσης, η οποία αναπτύσσεται διαρκώς από το εναρκτήριο τουρνουά του 2013 και συμμετείχαν 62 παίκτες, όλοι προσωπικά προσκεκλημένοι από την Turkish Airlines.

Ο 28ος προκριματικός αγώνας του Παγκόσμιου Κυπέλλου Golf 2016 της Turkish Airlines, ένα από τα σημαντικότερα και πιο συναρπαστικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του αγωνίσματος, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Μαΐου 2016, στο Glyfada Golf Club στην Αθήνα. Ο αγώνας στην Αθήνα, αποτέλεσε έναν από τους 100 προκριματικούς της παγκόσμιας αυτής εκδήλωσης, η οποία αναπτύσσεται διαρκώς από το εναρκτήριο τουρνουά του 2013 και συμμετείχαν 62 παίκτες, όλοι προσωπικά προσκεκλημένοι από την Turkish Airlines. Ο Κεβόρκ Παλαμουδιάν επικράτησε στον ατομικό διαγωνισμό stableford με βαθμολογία 40 points και προκρίθηκε στο μεγάλο τελικό στην Αττάλεια της Τουρκίας, τον προσεχή Οκτώβριο και Νοέμβριο. Επιλαχών είναι ο Άρης Βωβός, τρίτος ο Κωνσταντίνος Φίσερ, ενώ οι Οδυσσέας Σασαγιάννης και Ειρήνη Κράμπς κέρδισαν τα «nearest-the-pin» βραβεία.

«Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους όσοι έλαβαν μέρος στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Golf της Turkish Airlines στο Glyfada Golf Club», δήλωσε ο Alp Yavuzeser, Γενικός Διευθυντής της Turkish Airlines για την Αθήνα. «Ήταν μια εξαιρετική ημέρα και δίνουμε συγχαρητήρια στο νικητή μας, κύριο Παλαμουδιάν. Ανυπομονούμε να τον δούμε στην Αττάλεια τον Νοέμβριο».

Οι πρώτοι προκριματικοί πραγματοποιήθηκαν στις πόλεις Νταρ ες Σαλάμ, Βομβάη και Ντόχα το Φεβρουάριο, ενώ οι αγώνες του 2016 πραγματοποιούνται σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Χονγκ Κονγκ, Μεγάλη Βρετανία, Νότια Κορέα, Ιαπωνία, Κίνα, Ισπανία, Ηνωμένες Πολιτείες, Πορτογαλία, Ιταλία, Γαλλία, Ελλάδα, Αργεντινή, Βραζιλία και Τουρκία. Οι νικητές του Μεγάλου Τελικού θα διαγωνιστούν στο Turkish Airlines Open pro-am 2016, ενώ όλοι οι φιναλίστ θα απολαύσουν all-inclusive διαμονή οκτώ διανυκτερεύσεων.

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από την εφημερίδα των Financial Times, ως Παγκόσμιος Χορηγός, με την υποστήριξη του Conte of Florence, ως επίσημο συνεργάτη Μόδας και Ένδυσης. Ο αγώνας στην Αθήνα υποστηρίχθηκε τηλεοπτικά από το Nova Sport24 και ραδιοφωνικά από το Sport24 radio 103,3.

Η Turkish Airlines, η οποία πρόσφατα ψηφίστηκε, για 5η συνεχή χρονιά, ως η καλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη και βραβεύτηκε ως World’s Best Business Class Airline Lounge και World’s Best Business Class Lounge Dining για το 2015, παρουσίασε για πρώτη φορά το Παγκόσμιο Κύπελλο Golf το 2013. Περιλάμβανε 12 προκριματικούς αγώνες και νικητής αναδείχθηκε ο Han Liang από την Κίνα. Το βραβείο του για τη νίκη αυτή, ήταν η συνεργασία με τον Tiger Woods, νούμερο 1 στον κόσμο και 14 φορές πρωταθλητή στο Turkish Airlines Open pro-am. Σε συνέχεια αυτής της επιτυχίας, υπήρξε μια ραγδαία επέκταση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με αποτέλεσμα να διεξαχθούν 70 προκριματικοί παγκοσμίως το 2015. Ο νικητής για το 2015 ήταν ο Neill Bam από το Γιοχάνεσμπουργκ, ο οποίος σημείωσε μοναδικές επιτυχίες στους αγώνες του 2015 και του δόθηκε η δυνατότητα να συνεργαστεί με τον Rory McIlroy, σε μια μοναδική ευκαιρία ζωής.

Σχετικά με την Turkish Airlines
Ιδρύθηκε το 1933 με στόλο μόλις πέντε αεροπλάνα. Μέλος της Star Alliance, η Turkish Airlines είναι σήμερα μια αεροπορική εταιρία τεσσάρων αστέρων, με στόλο 315 αεροσκαφών (επιβατηγά και φορτηγά) που εκτελούν πτήσεις προς 289 πόλεις σε όλο τον κόσμο, 238 διεθνείς και 51 εσωτερικές. Μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρίες, έχει λάβει αρκετά «Βραβεία Επιβατών» από την Airline Passenger Experience Association (APEX). Το 2015, η Turkish Airlines επιλέχθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά ως «Europe’s Best Airline» και για έβδομη συνεχή φορά «Best Airline in Southern Europe». Έχοντας κερδίσει τα διεθνή βραβεία "Best Economy Catering Service" το 2010, "Best Business Catering Service" το 2013 και "Best Business Catering Service" το 2014, στην Turkish Airlines απονεμήθηκαν τα βραβεία "World’s Best Business Class Lounge Dining" και "World’s Best Business Airline Lounge" στηv έρευνα της Skytrax το 2015. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Turkish Airlines μπορείτε να βρείτε στο www.turkishairlines.com.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr