Η πρώτη Αυθεντική Συλλογή Προϊόντων WWF είναι πλέον γεγονός!

Με ένα απλό κλικ ανακαλύψτε τη νέα συλλογή προϊόντων WWF και κάντε τις πασχαλινές αγορές σας!

Ξύλινα παιχνίδια, λούτρινα ζωάκια, κάρτες, άλμπουμ, κορνίζες, τσάντες, ομπρέλες, σακίδια, μπλουζάκια, εκδόσεις και άλλα προϊόντα WWF, σας περιμένουν σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα αλλά και στα γραφεία του WWF Ελλάς Φιλελλήνων 26- Αθήνα και στο Κέντρο Ενημέρωσης Παπίγκου στο Μικρό Πάπιγκο Ιωαννίνων.

Φέτος το Πάσχα χαρίστε στους αγαπημένους σας προϊόντα WWF και χαρίστε έτσι ...μία ανάσα στον πλανήτη μας!

Με στόχο την καθιέρωση μιας ισχυρής επώνυμης μάρκας με ξεχωριστή ταυτότητα και μεγάλη αναγνωρισιμότητα, τα προϊόντα της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF Ελλάς, φιλικά προς το περιβάλλον, διαχρονικά και συγχρόνως μοντέρνα, αποτελούν μία εναλλακτική πρόταση αγορών για μικρούς και μεγάλους.

Η συλλογή προϊόντων WWF περιλαμβάνει μεταξύ άλλων παιδικά εκπαιδευτικά βιβλία και εκδόσεις, τσάντες και ομπρέλες, άλμπουμ και κορνίζες, t-shirts και καπέλα, ξύλινα παιχνίδια, χαρτοσχολικά, ευχετήριες κάρτες. Μέσα από μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και μηνυμάτων τα προϊόντα WWF θα γίνουν η αγαπημένη επιλογή όσων επιμένουν στην ποιότητα, τα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και τον πρωτότυπο σχεδιασμό.

Με την επιλογή προϊόντων WWF, ο καταναλωτής στηρίζει έμπρακτα την οργάνωση, καθώς μέρος των χρημάτων από κάθε αγορά διατίθεται στο WWF Ελλάς για την ενίσχυση του έργου του.

Δείτε περισσότερα στο  http://issuu.com/wwf-greece/docs/wwf-products

Για ηλεκτρονικές αγορές επισκεφτείτε το www.ecofamily.gr, όπου θα βρείτε πολλά από τα προϊόντα της νέας συλλογής.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr