A “Mystic” Reason to Celebrate!Γιορτάζεις; Έχεις γενέθλια; Το Νilaya Mystic Spa σου δίνει ακόμα έναν λόγο να το απολαύσεις προσφέροντας σου, την ημέρα των γενεθλίων και της ονομαστικής σου εορτής, 30% έκπτωση για να πραγματοποιήσεις την αγαπημένη σου θεραπεία!

Kαι επειδή... γιορτή χωρίς δώρο δεν γίνεται, ο παράδεισος του spa σου δίνει την ευκαιρία να νιώσεις πραγματικά βασιλιάς ή βασίλισσα εκείνη την ημέρα, προσφέροντας σου εντελώς δωρεάν, μια Flash θεραπεία προσώπου, ένα Ινδικό massage κεφαλής ή ένα Massage Ρεφλεξολογίας για να επιλέξεις!
Μυστηριακή ατμόσφαιρα, χαμηλός φωτισμός, θεραπείες εμπνευσμένες από τον εξωτισμό της Ανατολής σας μεταφέρουν στον παράδεισο του SPA! Όσο η μεγάλη ημέρα πλησιάζει, κλείστε από νωρίς το ραντεβού σας και επισκεφθείτε το ναό ομορφιάς του Nilaya για να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία πνευματικής και σωματικής αναζωογόνησης, απολαμβάνοντας μυστικές ιεροτελεστίες ομορφιάς, αρχαίων πολιτισμών.
Ακόμη, εάν επιθυμείτε να προσφέρετε οι ίδιοι, μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και απόλαυσης στα αγαπημένα σας πρόσωπα που γιορτάζουν, η Κάρτα Δώρου του Νilaya Mystic Spa αποτελεί σίγουρα την καλύτερη επιλογή και ένα «εισιτήριο» που θα τους επιτρέψει να αποδράσουν από την ένταση της καθημερινότητας, με εξειδικευμένες θεραπείες, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί βάσει του προφίλ, της προσωπικότητας και τις ανάγκες του ανθρώπου, σε όλα τα επίπεδα.

NILAYA MYSTIC SPA

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 10:00 – 21:00, Σάββατο 10:00 – 18:00
Διεύθυνση: Χαριλάου Τρικούπη 149, 145 64 Κηφισιά, Τηλέφωνο: 210 8001130

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr