Γευστικές διαδρομές με θέα την Ακρόπολη!

Το Olive Garden, στον 11ο όροφο του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ, αποτελεί μια ανεπανάληπτη εμπειρία για όλες τις αισθήσεις. Απολαύστε μοναδικές βραδιές με πιάτα εξαιρετικής μεσογειακής κουζίνας σε ένα περιβάλλον κατακλυσμένο από τους ήχους του πιάνου, τα  αρώματα του κήπου με την επιβλητική παρουσία της Ακρόπολης και των αντανακλάσεων από τα χιλιάδες φώτα της πόλης.

Ξεκινήστε την καλοκαιρινή σας γευστική εμπειρία επιλέγοντας μεταξύ δυο υπέροχων πιάτων, την Κρύα σούπα με ψητές Πιπεριές και καλαμπόκι και την Σούπα από μάγουλα Σφυρίδας, σπιτικό  τραχανά, λαχανικά εποχής και φρέσκια τομάτα. Ακολουθεί ένας ευφάνταστος συνδυασμός γεύσεων από σαλάτες που θα εκπλήξουν ευχάριστα με την ιδιαίτερη και δροσερή γεύση τους, όπως η Σαλάτα “’Olive Garden” με Τραγανές καρδιές σαλατικών με μενταγιόν αστακού, καραβίδες, χταπόδι,  χαβιάρι Κασπίας και βινεγκρέτ με άνθη λουλουδιών, η Καβουροσαλάτα με κολοκύθι και μαραθόριζα σε τραγανές φέτες  αγγουριού ενώ θα σας εκπλήξουν ευχάριστα τα Ανάμικτα σαλατικά με ψητό στήθος Περιστεριού, ανανά και βινεγκρέτ με άρωμα μέντας. Ο chef Βασίλης Σιγουλάκης προτείνει να κατευθύνετε την επιλογή σας στα πρωτότυπα ορεκτικά του εστιατορίου όπως είναι η Καπνιστή Πάπια* με ταρτάρ από αβοκάντο, καρδιές σαλατικών και σάλτσα βερίκοκου, τα Φιλέτα Μπαρμπουνιού μαριναρισμένα με γλυκάνισο, σε δροσερή σαλάτα από σπαράγγια και ραπανάκια και η Αρμονία καπνιστού Οξύρυγχου και μαριναρισμένου Σολομού σε φέτες πράσινης τομάτας και μους κάππαρης.

Η ξεχωριστή γευστική διαδρομή συνεχίζεται και στα κυρίως πιάτα του Olive Garden, δημιουργώντας ένα λαχταριστό ‘δίλημμα’ στους επισκέπτες του πολυτελέστατου εστιατορίου, ανάμεσα στις γεύσεις των ζυμαρικών, των θαλασσινών και φυσικά των κρεατικών. Ξεκινώντας από την φινετσάτη γαστρονομία των ζυμαρικών, μπορείτε να επιλέξετε από τα υπέροχα πιάτα  τις Παπαρδέλες ολικής άλεσης με τοματάκια τσέρι, φύλλα βασιλικού και ψητό Κατσικίσιο τυρί, τα Σπιτικά νιόκι πατάτας  με σιγομαγειρεμένα μάγουλα Μόσχου σε κόκκινο κρασί, Μανιτάρια  του δάσους και φρέσκια τομάτα. Για όσους προτιμούν πιάτα με πρωτότυπες θαλασσινές γεύσεις, παρουσιάζεται το Φιλέτο λιθρινιού με κρούστα άνηθου σε πουρέ μπιζελιών και χυμό γλυκιάς κόκκινης πιπεριάς, η Γλώσσα ’’Dover’’ σωτέ με πράσινα σπαράγγια, τομάτες ψητές και σάλτσα με μοσχολέμονο και Μανιτάρια Περτσίνι. Για τους λάτρεις του καλοψημένου κρέατος ο κατάλογος του  Olive Garden έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να ικανοποιήσει όλα τα γούστα : δοκιμάστε το υπέροχο Φιλέτο Μόσχου με καπνιστή  μελιτζάνα, πατάτες «σαρλότ», ψητές τομάτες και σάλτσα από κρασί Porto, το  Κοκοράκι γεμιστό με Χαλούμι, πέστο πράσινης ελιάς και λιαστές τομάτες σε πουρέ πατάτας αρωματισμένος με Κρόκο Κοζάνης καθώς καιτο Καρέ Αρνιού* σε Ριζότο με μέντα και μοσχολέμονο, ψητά  σπαράγγια και ζωμό λαχανικών.

Μοναδικό στο είδος του, το πολυβραβευμένο εστιατόριο OliveGarden, αποτελεί ένα καταφύγιο απόλαυσης που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις της γεύσης. Extratip: ξεκινήστε τη βραδιά σας με ένα cocktail στο Olive Garden Bar: 

OliveGardenRestaurant & Bar

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr