Catwalk – Germany’s next top fashion barAπό τον Ιανουάριο, η νέα μητρόπολη της μόδας, το Βερολίνο, έγινε κατά ένα fashion hot spot πλουσιότερη: μετά τα εγκαίνια του “Catwalk” στο Berlin Marriott στην πλατεία Potsdamer, η Γερμανία διαθέτει πλέον το πρώτο της fashion bar, το in meeting point διεθνούς φήμης ονομάτων από τοκ κόσμο της μόδας, αλλά και πολλών fashion victims...

Το Catwalk Bar κερδίζει όλο και περισσότερη φήμη στον κόσμο των supermodels και σχεδιαστών μόδας. Το lounge bar βρίσκεται σε μια από τις πιο μοδάτες περιοχές της πόλης, την πλατεία Potsdamer Platz. Παρόμοιό του δεν θα δείτε πουθενά αλλού στο Βερολίνο αλλά ούτε και στην υπόλοιπη Γερμανία. Ο χώρος είναι πλέον πόλος έλξης όχι μόνο για μοντέλα, φωτογράφους, σχεδιαστές και fashionistas από όλο τον κόσμο, αλλά και για τους θαμώνες που εκτιμούν την εξαιρετική εξυπηρέτηση σε ένα ιδιαίτερο περιβάλλον που αποπνέει στιλ.

Catwalk – Germany’s next top fashion bar

Το όλο concept βασίζεται στο λαμπερό κόσμο της πασαρέλας, με πορτραίτα διάσημων μοντέλων και σχεδιαστών να κοσμούν τους τοίχους, με καρέκλες που έχουν βαφτιστεί με ονόματα όπως “Naomi” ή “Yves” (μάλιστα, μπορείτε και να τις αγοράσετε, μαζί με γυαλιά ηλίου ή άλλα αξεσουάρ που πωλούνται στο χώρο), ενώ το ίδιο κομψοί είναι και οι σερβιτόροι, με τις ασπρόμαυρες στολές τους, σχεδιασμένες από τον διάσημο σχεδιαστή των celebrities, Michael Michalsky, που επιμελήθηκε και την εσωτερική διακόσμηση του χώρου.

Το μενού και τα κοκτέιλ έχουν και αυτά κάτι από ... μόδα... Στη διάρκεια της ημέρας, το “Low Carb Lunch” (Γεύμα χαμηλών υδατανθράκων) αποτελείται από ελάχιστους υδατάνθρακες για όσους προσέχουν τη σιλουέτα τους. Το βράδυ, σερβίρονται κοκτέιλ StreetStyle, Vintage, Pret-à-Porter ή Haute Couture.

Όσο για τιμές... πάρτε μια γεύση...

Caesar Salad με παρμεζάνα και κρουτόν €7, Ρολό με κοτόπουλο και γλυκιά σάλτσα τσίλι €8, Chicken Wings με μπλε τυρί και σέλινο €11, τοστ Hawaii με ζαμπόν €11, Fish Fingers Deluxe με πράσο και Crème Fraîche €12.

CATWALK

Berlin Marriott Hotel, Inge-Beisheim-Platz 1, http://www.catwalk-berlin.com

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr