Μπαλκόνι... στο Κόκκινο Λιμανάκι της Ραφήνας

Όταν το φθινόπωρο ντύζει στο γκρίζο τον ουρανό και η θάλασσα αφρίζει από τα κύματα, η εικόνα είναι ακόμη πιο μαγική από το καλοκαίρι. Η θέα των απόκρημνων βράχων εντυπωσιάζει, η θάλασσα ξεκουράζει, ο ήχος των κυμάτων χαλαρώνει... To «Mπαλκόνι» στο Κόκκινο Λιμανάκι της Ραφήνας, βάζει πλώρη και το χειμώνα για ταξίδια γεύσης εκεί στην άκρη του βράχου αγκαλιά με το απέραντο γαλάζιο.

Τα χρώματα της ελληνικής φύσης, η χαλαρή ατμόσφαιρα, ο προσεγμένος και καλαίσθητος χώρος, συνδυασμένος απόλυτα με την καλύτερη θέα της Αττικής, σας προσκαλούν σε αποδράσεις.

Μπαλκόνι... στο Κόκκινο Λιμανάκι της ΡαφήναςΤο γαλαζοπράσινο της θάλασσας και οι μεθυστικές μυρωδιές της κουζίνας προϊδεάζουν για το καλύτερο. Σε αυτό βέβαια βοηθούν και οι γευστικές επιλογές που επιμελείται ο executive chef Χαράλαμπος Φλεβάρης και η ομάδα του,που έχουν σαν βάση τη μεσογειακή κουζίνα, με έμφαση στις ελληνικές γευστικές προτάσεις από ολόφρεσκα προϊόντα.

Δοκιμάστε εκπληκτικούς λουκουμάδες τυριών με sauce τομάτας και βασιλικό, σαλάτα με σταφύλια και ψητό μανούρι και το εξαιρετικό ψαρονέφρι με σάλτσα παρμεζάνας, γεύσεις ιδιαίτερες και συνταγές πρωτότυπες. Όσο για το γλυκό, τάρτα φουντουκιού με mascarpone συνοδεύει υπέροχα τον καφέ, κλείνοντας γλυκά το γεύμα ήτο δείπνο και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Μπαλκόνι, όχι απλώς επιλογή, αλλά ο απόλυτος προορισμός, χειμώνα-καλοκαίρι.

Hμέρες & ώρες λειτουργίας

Παρασκευή: 18:00-1:00, Σάββατο : 10:00-2:00, Κυριακή: 10:00 -18:00

Μπαλκόνι Café-Restaurant

Δημοκρατίας 100, Κόκκινο Λιμανάκι, Ραφήνα, τηλ. 22940-75888

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr