Η καρδιά των φετινών γιορτών χτυπά στο κέντρο της Αθήνας. Τα Ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία & King George έχουν φροντίσει να ζωντανέψουν το πνεύμα των Χριστουγέννων και να μας ταξιδέψουν με ένα πλήθος προτάσεων για να απολαύσουμε αξέχαστες γιορτές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Οι περήφανοι Καρυοθραύστες στέκονται στην είσοδο του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία καλωσορίζοντας τους επισκέπτες και μόλις οι πόρτες ανοίξουν την παράσταση κλέβει το πελώριο και λαμπερό χριστουγεννιάτικο δέντρο που δεσπόζει στο εντυπωσιακό λόμπυ. Τους υπόλοιπους χώρους κοσμούν μοναδικά στολίδια σε διάφορα σχέδια, προσδίδοντας μια νότα μαγείας και λάμψης!

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΩΡΩΝ GB CORNER GIFTS & FLAVORS

shopping GB PRESENTSΣτην πιο γνωστή γωνιά της Αθήνας, το GB Corner Gifts & Flavors του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία οι ιδέες χριστουγεννιάτικων δώρων και συνθέσεων είναι αμέτρητες! Αναζητήστε τις πρωτότυπες συνθέσεις δώρων του ξενοδοχείου που συσκευάζονται σε κομψά κουτιά και μην παραλείψετε να πάρετε για το σπίτι το νέο ονειρεμένο panettone που φέρει την υπογραφή του νέου Pastry Chef Αλέξανδρου Κούφα. Παρασκευάζεται με προζύμι από ξινόμηλο και ζάχαρη και περιέχει δυο εξαιρετικά είδη σοκολάτας, ξύσμα τριών εσπεριδοειδών, βανίλια, τόνκα και μαύρο κάρδαμο.

Για τις ημέρες των γιορτών οι συναρπαστικοί κορμοί του βραβευμένου Γάλλου Pastry Chef Arnaud Larher θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας και είναι εξαιρετική ιδέα δώρου. Θα τους βρείτε να κοσμούν τη βιτρίνα του GB Corner σε διάφορες γεύσεις για όλες τις προτιμήσεις, όπως Buche Babylone με γιαούρτι και κόκκινα φρούτα, Βuche Toulouse Lautrec με τέσσερις υφές σοκολάτας, Saint Honore με καραμελωμένα σου, κρέμα βανίλια, σαντιγί και πραλίνα, Pomme de Pin με σκούρα σοκολάτα, σοκολάτα γάλακτος και τραγανή πραλίνα με καραμελωμένους κόκκους ρυζιού, Pavlova Citron με κρέμα και compote λεμονιού και Buche Regalade με τρεις υφές από κάστανο και ρούμι. Τέλος, εξερευνήστε την σειρά αυθεντικών GB προϊόντων καθώς και τα ιδιαίτερα brands χειροποίητων ενδυμάτων και αξεσουάρ.

Κάντε τις αγορές σας και on line στο www.grandebretagnestore.com [GB CORNER GIFTS & FLAVORS ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ, Τ: 2103330750]

KG PERFUMERY

H KG PERFUMERY την είσοδο Ξενοδοχείου King George διαθέτει αρώματα υψηλής ποιότητας, έτοιμα να συσκευαστούν και να παραδοθούν στους αγαπημένους μας! Ανακαλύψτε δύο νέες εκλεκτές συλλογές αρωμάτων πολυτελείας από τους κορυφαίους Γαλλικούς οίκους Le Jardin Retrouve και Parfum d’ Empire που ήρθαν να συμπληρώσουν την ήδη υπάρχουσα μοναδική συλλογή του καταστήματος με δημιουργίες των Etat Libre d’ Orange, Storie Veneziane και Manos Gerakinis. [Πληροφορίες KG Perfumery, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ KING GEORGE, T: 210 33 30266]

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ WINTER GARDEN CITY LOUNGE

Christmas Afternoon Tea lowChristmas Flavors 16:00 – 22:00 καθημερινά

Στο πιο κοσμοπολίτικο lounge της πόλης, το Winter Garden, έχει στηθεί, όπως κάθε χρόνο, ο πλούσιος εορταστικός μπουφές γλυκών με τίτλο Christmas Flavors, που επιμελήθηκε και ετοίμασε για τους επισκέπτες o ενθουσιώδης Pastry Chef Αλέξανδρος Κούφας και η ομάδα ζαχαροπλαστικής του ιστορικού ξενοδοχείου. Επισκεφθείτε την πιο όμορφα στολισμένη Κυρία των Αθηνών και υποδεχτείτε τα Χριστούγεννα απολαμβάνοντας το αγαπημένο σας ρόφημα μαζί με το πιο νόστιμο Χριστουγεννιάτικο μενού γλυκών.

Christmas Afternoon Tea 12:00 – 20:00 καθημερινά

Το περίφημο Afternoon Tea, που εγκαταστάθηκε στο Winter Garden της Μεγάλης Βρεταννίας από την έναρξη της λειτουργίας του έως σήμερα φοράει τη γιορτινή ενδυμασία του και σας καλωσορίζει σε ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων μέσα στο ζεστό περιβάλλον του Winter Garden. Το Christmas Afternoon Tea του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, διατηρώντας τις αγγλικές παραδόσεις, εμπλουτίζεται με μια πλούσια ποικιλία από γιορτινά συνοδευτικά εδέσματα που επιμελούνται ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης και η ταλαντούχα ομάδα του. Από το μενού φυσικά δεν λείπουν τα κλασικά φρεσκοψημένα σκονς αμυγδάλου με Κορινθιακή σταφίδα, clotted cream και χειροποίητες εποχιακές μαρμελάδες. 

Μέσω της υπηρεσίας Tea Me Away έχετε πλέον τη δυνατότητα να απολαύσετε το πολυτελές απογευματινό τσάι και στη θαλπωρή του σπιτιού σας! Κάντε την παραγγελία σας καθημερινά από τις 11.00 έως τις 19.00 τηλεφωνικά στο 210 3330748 και θα είναι έτοιμο για να το παραλάβετε μέσα σε 1 ώρα. Η εξαιρετική ομάδα μας και τα αυθεντικά αρώματα τσαγιών της συλλογής του Ξενοδοχείου, υπόσχονται να φέρουν λίγη από τη μοναδική αίσθηση του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία στο σπίτι σας.

GB christmass sweets4 lowWeekends at Winter Garden [ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ | 11.00-14.00]

Τα Σαββατοκύριακα στο Winter Garden του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία είναι πλέον συνυφασμένα με την πιο μεγαλοπρεπή εμπειρία brunch της Αθήνας. Το Weekends at Winter Garden με την υπογραφή του Executive Chef Αστέριου Κουστούδη επιστρέφει ανανεωμένο με φρέσκα αρτοποιήματα που ζυμώνονται και ψήνονται καθημερινά στο νέο ειδικά διαμορφωμένο αρτοποιείο του ιστορικού ξενοδοχείου. 

Η εμπειρία ξεκινά με ένα πλούσιο breadbasket, το οποίο περιέχει χειροποίητες δημιουργίες με σπιτικό προζύμι εμπνευσμένες από τον ταλαντούχο Pastry Chef Αλέξανδρο Κούφα. Φρεσκοψημένα κρουασάν βουτύρου και σοκολάτας, brioche με πολίτικα μπαχαρικά και μπαγκετίνι ωρίμανσης σερβίρονται μαζί με εγχώριο φρέσκο βούτυρο, σπιτικές μαρμελάδες, ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι, κρέμα βανίλια και πραλίνα φουντουκιού με σοκολάτα συνοδεύοντας άρτια τον καφέ, τον χυμό ή το τσάι της επιλογής των εκλεκτών επισκεπτών του Winter Garden.

Το γευστικό ταξίδι συνεχίζεται με τις εξαιρετικές επιλογές των κυρίως πιάτων που επιμελείται η ομάδα των σεφ και περιλαμβάνουν καπνιστό και μαρινέ σολομό με χαβιάρι και αυγό ορτυκιού, τάρτα με σπανάκι, γκοργκοντζόλα και μανιτάρια του δάσους, ομελέτα με παλαιωμένο κασέρι, πιπεριά Φλωρίνης και prosciutto, χειροποίητο φρέσκο ζυμαρικό γεμιστό με μοσχάρι, σάλτσα τρούφας και αφράτη μπεσαμέλ με κατσικίσιο τυρί καθώς και τα ‘all time favourite’ βιολογικά αυγά ‘benedict’ με αστακό, σπαράγγια και σάλτσα ‘hollandaise’.

Ένα ποτήρι Γαλλική σαμπάνια και οι θεσπέσιες νότες της απαλής μουσικής του Winter Garden δημιουργούν την τέλεια αρμονία, ενώ η συλλογή με γλυκά αριστουργήματα από το ζαχαροπλαστείο του ξενοδοχείου σφραγίζει με τον πιο απολαυστικό τρόπο μια αξέχαστη εμπειρία. Μοιραστείτε αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης και ζεστασιάς συντροφιά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα στη θαλπωρή του Weekends at Winter Garden.

Jazzy Wednesdays lowΜουσικές βραδιές στο Winter Garden

Μέσα σε κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, το Winter Garden City Lounge του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία σας καλωσορίζει κάθε Τετάρτη και Πέμπτη σε αυθεντικές μουσικές βραδιές με live νότες jazz και όπερας. 

Jazzy Wednesdays κάθε Τετάρτη από τις 19.30-22.30: Κάθε Τετάρτη, ένα ταλαντούχο μουσικό τρίο σας ταξιδεύει με τις νότες του πιο διάσημου είδους μουσικής στον κόσμο, της Jazz. Διαχρονικές μελωδίες από σαξόφωνο, κοντραμπάσο και πιάνο σας υποδέχονται με Jazz διάθεση και χρωματίζουν ρυθμικά τις βραδιές του Winter Garden!

Opera Nights κάθε Πέμπτη από τις 19.30-22.30: Απόλυτα εναρμονισμένες με την κλασική αίσθηση του ιστορικού Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία και με το μαγευτικό περιβάλλον του Winter Garden, οι «Βραδιές Όπερας» μας κρατούν συντροφιά κάθε Πέμπτη και αυτό το χειμώνα. Η σοπράνο Κάτια Πάσχου και ο τενόρος Ανδρέας Νάστος ερμηνεύουν με ευαισθησία και θεατρικότητα εορταστικά χριστουγεννιάτικα ακούσματα με τον Πέτρο Καρπαθάκη στο πιάνο.

Αφεθείτε σε μια μοναδική εμπειρία εξόδου απολαμβάνοντας ζωντανή μουσική με εξαιρετικό φαγητό και καλοφτιαγμένα cocktails στο πιο κομψό καταφύγιο της πόλης, το Winter Garden City Lounge.

GB ROOF GARDEN RESTAURANT – TUDOR HALL RESTAURANT

Την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς επισκεφθείτε τα εστιατόρια GB Roof Garden και Tudor Hall και απολαύστε παρέα με φίλους και οικογένεια τη θέα της γιορτινής Αθήνας και τις ξεχωριστές γεύσεις των μενού που έχει επιμεληθεί ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης μαζί με τους Chefs de Cuisine Νίκο Λιόκα και Νίκο Λειβαδιά. Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το Xmas Desk στο 2103330880 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Επισκεφθείτε τη στολισμένη Αθήνα και απολαύστε μια αξέχαστη διαμονή στο πιο εμβληματικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας. Το εορταστικό πακέτο διαμονής του ιστορικού Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία περιλαμβάνει τα ακόλουθα προνόμια:
♥ Πρωινό σε μπουφέ καθημερινά στο εντυπωσιακό GB Roof Garden με απρόσκοπτη θέα στην Ακρόπολη
♥ Εμπειρία Christmas Flavors για δυο άτομα, εορταστικός μπουφές γλυκών που σερβίρεται κάθε απόγευμα στο Winter Garden
♥ Εορταστικό δώρο καλωσορίσματος
Πληροφορίες και κρατήσεις: Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

 

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr