Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία ανάμεσα στα 101 καλύτερα hotel restaurants στο κόσμοΤο GB Roof Garden του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία θεωρείται ένα από τα 101 καλύτερα εστιατόρια παγκοσμίως σύμφωνα με άρθρο της πασίγνωστης αμερικάνικης ιστοσελίδας «The Daily Meal».

Το εστιατόριο στο 8ο όροφο του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία έχει γίνει γνωστό σε παγκόσμια κλίμακα όχι μόνο για την μοναδική του θέα, αλλά και για την εκπληκτική εμπειρία μεσογειακών γεύσεων που χαρίζει καθημερινά στους πελάτες του ο Chef Αστέριος Κουστούδης παρέα με την επίλεκτη ομάδα του.

Η λίστα περιλαμβάνει κυρίως εστιατόρια από ξακουστά ξενοδοχεία σε όλο τα κόσμο, όπως για παράδειγμα το εστιατόριο «Alain Ducasse» στο ξενοδοχείο Plaza Athénée στο Παρίσι, το «Terrazza» στο περίφημο Hotel Danieli στη Βενετία, το Moo Restaurant στο Hotel Omm της Βαρκελώνης, καθώς και το ξακουστό και βραβευμένο με αστέρι Michelin «May Wah» του Mandarin Oriental στο Hong Kong.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το GB Roof Garden είναι το μοναδικό ελληνικό εστιατόριο της λίστας, πράγμα που μας κάνει περήφανους.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr