Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία στη λίστα των 500 καλύτερων Ξενοδοχείων του κόσμου σύμφωνα με το περιοδικό Travel + LeisureΤο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία συμπεριλαμβάνεται για ακόμα μια χρονιά σε μία από τις πιο γνωστές λίστες με τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, του περιοδικού Travel + Leisure.

Το περιοδικό Travel + Leisure συμπεριέλαβε το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία στην λίστα του «World's best hotels 500». Η παγκόσμια ομάδα δημοσιογράφων και συντακτών του περιοδικού επέλεξε τα 500 πιο υψηλόβαθμα ξενοδοχεία από την έρευνα «World's Best», προσδιόρισε τί τα διαφοροποιεί από τους ανταγωνιστές τους και ξεχώρισε ποιές υπηρεσίες, παροχές και προνόμια δεν πρέπει να χάσει κανένας πελάτης. Η γενική βαθμολογία του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία ξεπερνά κάποια από τα πιο θρυλικά ξενοδοχεία του κόσμου, όπως το Hotel Adlon Kempinski στο Βερολίνο, το Four Seasons at Park Lane στο Λονδίνο, το Hotel Ritz στη Μαδρίτη και το Hotel Cipriani στη Βενετία.

Με εκπληκτική θέα πάνω από την Αθήνα και εξαιρετικές εγκαταστάσεις στο πιο κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας, το ξενοδοχείο δικαίως περιγράφεται ως «ο ορισμός ενός μεγαλοπρεπούς ξενοδοχείου» στη λίστα του T+L.

Από τότε που πρωτοάνοιξε τις πόρτες της για να υποδεχθεί τον πρώτο επισκέπτη το 1874, η Μεγάλη Βρεταννία υπήρξε και συνεχίζει να είναι σημείο αναφοράς για την κοινωνική, πολιτική και οικονομικής ζωή της Αθήνας αλλά και όλης της Ελλάδας. Αποτελεί ένα εξαιρετικό πρότυπο για όλα τα διεθνή ξενοδοχεία, προσφέροντας αυθεντική πολυτέλεια και διαμονή σε όλα τα επίπεδα.

Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, του οποίου την λειτουργική διεύθυνση έχει η Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc., είναι ιδιοκτησία της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε. Η Starwood είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες ξενοδοχείων και τουρισμού στον κόσμο, με 1000 ξενοδοχεία σε περίπου 100 χώρες και 145.000 εργαζόμενους στα ξενοδοχεία της ιδιοκτησίας ή της διαχείρισής της. Με γνωστές αλυσίδες στην ιδιοκτησία της όπως οι The Luxury Collection®, St. Regis®, Sheraton®, Westin®, Four Points® by Sheraton, και W®, Le Méridien®, την πρόσφατη AloftSM και τη Starwood Vacation Ownership. Inc, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες υψηλής ποιότητας χρονομεριστικών διακοπών, η Starwood αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες διαχείρισης και franchise ξενοδοχείων και τουριστικών θέρετρων.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr