Δωρεά του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία στους Γιατρούς Χωρίς ΣύνοραΤο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία συμμετείχε στο 29ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών που πραγματοποιήθηκε στις 13 Νοεμβρίου. Ο «GB Marathon Runner», ο μαραθωνοδρόμος και συνεργάτης του ξενοδοχείου προπονήθηκε ειδικά για αυτή την ιστορική διοργάνωση και τερμάτισε με επιτυχία την διαδρομή των 42 χλμ. Μέσω της συγκεκριμένης ενέργειας, συγκεντρώθηκε ένα ποσό αξίας €2700 για δωρεά σ' ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Η διαδικασία επιλογής του ιδρύματος έγινε μετά από 2 μήνες ανοιχτής ψηφοφορίας στην επίσημη σελίδα Facebook του ξενοδοχείου. Ανάμεσα σε 5 διαφορετικά ιδρύματα, το μη κερδοσκοπικό ίδρυμα που ψηφίστηκε είναι η οργάνωση «Médecins Sans Frontières Greece (MSF)/Γιατροί Χωρίς Σύνορα (ΓΧΣ)». Η συγκεκριμένη οργάνωση δημιουργήθηκε το 1971 και σήμερα υλοποιεί περισσότερα από 427 προγράμματα σε 62 χώρες σε όλο τον κόσμο. Αντιμετωπίζει την πανδημία του HIV/AIDS, αναπτύσσει επισιτιστικά προγράμματα, προσφέρει ιατρική βοήθεια και ψυχολογική υποστήριξη σε πρόσφυγες, θύματα συρράξεων, βίας ή εκτοπισμού και καταπολεμεί ασθένειες «ξεχασμένες» από τον ανεπτυγμένο κόσμο.

Το συνολικό ποσό της δωρεάς καθορίστηκε ως εξής:

• 42χλμ. του αγώνα που διένυσε ο δρομέας Χ 60.00€ = 2520€

• Για κάθε κράτηση του πακέτου «Athens Marathon», που δημιουργήθηκε από το ξενοδοχείο ειδικά για αυτή την περίσταση, υπήρξε μία αύξηση του ποσού της δωρεάς κατά 10.00€ ανά δωμάτιο/διαμονή.

Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία σε συνεργασία με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα γιόρτασαν το παραπάνω γεγονός πραγματοποιώντας μία εκδήλωση την Δευτέρα 21/11, όπου απονεμήθηκε στο φιλανθρωπικό ίδρυμα η επιταγή των 2700€.

Συγχαρητήρια στον μαραθωνοδρόμο του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία και ευχές για αντίστοιχες δράσεις του Ξενοδοχείου που δίνουν χαρά σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη!

Λίγα Λόγια για το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, του οποίου την λειτουργική διεύθυνση έχει η Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc., είναι ιδιοκτησία της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε. Η Starwood είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες ξενοδοχείων και τουρισμού στον κόσμο, με 1051 ξενοδοχεία σε περίπου 100 χώρες και 145.000 εργαζόμενους στα ξενοδοχεία της ιδιοκτησίας ή της διαχείρισής της. Με γνωστές αλυσίδες στην ιδιοκτησία της όπως οι The Luxury Collection®, St. Regis®, Sheraton®, Westin®, Four Points® by Sheraton, και W®, Le Méridien®, την πρόσφατη AloftSM και τη Starwood Vacation Ownership. Inc, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες υψηλής ποιότητας χρονομεριστικών διακοπών, η Starwood αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες διαχείρισης και franchise ξενοδοχείων και τουριστικών θέρετρων.

Λίγα λόγια για τους Γιατρούς χωρίς Σύνορα

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα (MSF) είναι μια διεθνής, ανεξάρτητη, ιατρική ανθρωπιστική οργάνωση, που παρέχει επείγουσα βοήθεια σε άτομα που έχουν πληγεί από ένοπλες συγκρούσεις, επιδημίες, αποκλεισμό από την παροχή ιατρικής φροντίδας και φυσικές καταστροφές. Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα προσφέρουν βοήθεια με κριτήριο την ανάγκη, ανεξάρτητα από φυλή, θρησκεία, φύλο ή πολιτικούς δεσμούς. Όταν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα γίνονται μάρτυρες σοβαρών πράξεων βίας, ξεχασμένων κρίσεων ή παρακώλυσης του έργου τους, δύνανται να μιλήσουν δημόσια για αυτά.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr