Κερδίστε ένα ταξίδι στο ΛονδίνοΗ Linguaphone Institute Ltd ιδρύθηκε στη Μεγάλη Βρετανία στις αρχές του 20ου αιώνα, με στόχο να καλύψει τις ραγδαία αυξανόμενες ανάγκες παροχής προϊόντων και υπηρεσιών ξενόγλωσσης εκπαίδευσης. Πολύ σύντομα η Μέθοδος Linguaphone καθιερώθηκε και αναγνωρίστηκε παγκοσμίως ως το πρωτοπόρο σύστημα εκμάθησης ξένων γλωσσών.


Η Linguaphone γιορτάζει τα 77 της χρόνια στην Ελλάδα και χαρίζει:

1. Ένα τριήμερο ταξίδι για δυο άτομα στο Λονδίνο (αεροπορικά εισιτήρια & διαμονή) με την εγγύηση των υπηρεσιών του Travel Plan.

2. 20 Συστήματα Αυτοδιδασκαλίας επιλέγοντας μια από τις 32 γλώσσες που προσφέρει η εταιρία.

Μπείτε στο ανανεωμένο site της Linguaphone www.linguaphone.gr, ενημερωθείτε για το μοναδικό σύστημα εκπαίδευσης της, δηλώστε συμμετοχή και ταξιδέψτε κι εσείς στον κόσμο της Linguaphone. Κερδίστε το Σύστημα Αυτοδιδασκαλίας της επόμενης γλώσσας που θέλετε να μάθετε.

Η Linguaphone διαχρονική και ανανεωμένη δίνει τα εφόδια για να είμαστε νικητές στην εποχή μας και πολίτες του κόσμου.

Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ. 210 3617811 / email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr