Η Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc και η «Τουριστικά Θέρετρα Α.Ε.» ανακοινώνουν την ανακαίνιση του Sheraton Rhodes Resort στη Ρόδο.Η Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc και η «Τουριστικά Θέρετρα Α.Ε.» ανακοινώνουν την ανακαίνιση του Sheraton Rhodes Resort στη Ρόδο. Το ξενοδοχείο, που βρίσκεται στο υπέροχο νησί της Ρόδου, θα υποδεχθεί τους πελάτες του από την 1η Απριλίου μετά από μια εκτενή ανακαίνιση ύψους €15 εκατομμυρίων, που καθιστά το ξενοδοχείο σε θέση να διατηρήσει την αιχμή του στον ξενοδοχειακό χώρο της Ρόδου.

Η ανακαίνιση που ξεκίνησε το 2009 και ολοκληρώθηκε το 2011 περιλαμβάνει μεγάλες αλλαγές στα δωμάτια και σουίτες, πλήρη ανακαίνιση των κοινόχρηστων χώρων του ξενοδοχείου, μια ολοκαίνουργια εξωτερική πισίνα που προστίθεται στις ήδη υπάρχουσες δύο καθώς και μία εσωτερική πισίνα, Sheraton Fitness Center και ένα μοναδικό Link@Sheraton lobby με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει το γεύμα ή δείπνο του σε ένα από τα τρία εστιατόρια, ένα εκ των οποίων βρίσκεται μάλιστα δίπλα στην πισίνα. Αν θέλει να αθληθεί μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε εγκαταστάσεις μπάσκετ, βόλεϊ, τένις καθώς και θαλάσσια σπορ στην ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου, βραβευμένη με Γαλάζια σημαία.

Το Sheraton Rhodes Resort μπορεί να διοργανώσει δεξιώσεις έως και 1.000 άτομα σε περισσότερα από 2.600 τετραγωνικά μέτρα. Διαθέτει μια μοναδική αίθουσα χορού, πολυάριθμους χώρους meeting και break-out με εξαιρετικής ποιότητας οπτικοακουστική τεχνολογία καθώς και πλήρη χώρο εστιάσεως και υπηρεσίες δεξιώσεων, και ασύρματο internet στις αίθουσες συνεδρίων.

Όλα τα δωμάτια του Sheraton Rhodes Resort σχεδιάστηκαν εκ νέου, συνδυάζοντας το μοντέρνο στιλ με παραδοσιακή επίπλωση στα χρώματα που θυμίζουν την παλέτα χρωμάτων της θάλασσας και της άμμου. Οι επισκέπτες θα ξεκουραστούν και θα ανανεωθούν στο πιο άνετο κρεβάτι που υπάρχει - το «Sheraton Sweet Sleeper» - που προσφέρει ένα πολυτελές στρώμα, νέα σεντόνια και μαξιλάρια 300TC καθώς και μοναδικό πάπλωμα. Κάθε δωμάτιο έχει επίσης ευρύχωρα ντουλάπια και γραφεία, καθώς και άνετες καρέκλες. Καθένα από τα 401 δωμάτια και σουίτες συνδυάζουν κομψότητα και εκλεπτυσμένο στυλ, με μια αναμφισβήτητα σύγχρονη πινελιά. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης πολλές επιλογές για connecting δωμάτια, επιτρέποντας στις οικογένειες και σε μεγάλα γκρουπ να μείνουν μαζί.

Η εκτενέστατη αυτή ανακαίνιση αντανακλά τη θέληση του Sheraton Rhodes Resort να παραμείνει σε ηγετική θέση στον κλάδο φιλοξενίας της Ρόδου, προσφέροντας ένα εξαιρετικό προϊόν που αντανακλά τη δέσμευση της εταιρείας να παρέχει στους επισκέπτες υψηλά πρότυπα ποιότητας και άνεσης.

Σε μια αξιοζήλευτη τοποθεσία με θέα μια ιδιωτική παραλία και σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από το ιστορικό κέντρο της πόλης, το Sheraton Rhodes Resort αποτελεί την ιδανική επιλογή για οικογένειες με παιδιά, ζευγάρια στο μήνα του μέλιτος καθώς και μεγάλα συνέδρια στο ειδυλλιακό νησί της Ρόδου.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr